Едвард Сновден переховується в Україні

Sep 16, 2013 20:42



Едвард Сновден після оприлюднення секретних матеріалів змушений переховуватись від рідних Сполучених Штатів. Першим притулком Едварда став Гонконг, потім він полетів до Росії. І ось, після місяців затишшя виявилось що він переховується у Донецьку під іменем Владислав Беспалов (нове прізвище американський спецагент утворив від "без палева" в надії не спалитись).

Як не дивно, Сновден щей веде доволі цікавий блог, де він переважно описує свої подорожі.
У vladbespalov чимало фоток Едварда, часто він фотографується з українською символікою чи вишиванкою:








Хоча не гребує й символікою інших країн:


Як виявляється, думки оприлюднити секретну інформацію про гріхи США з’явились у нього уже давно, але довго він не наважувався це зробити, думаючи що можливо новий президент від Демократичної партії, Обама, змінить ситуацію, і лише готував собі прикриття: приїзджав в Україну, купив через підставних осіб тут житло, створив фейкові акаунти в мережі під іменем Владислав Беспалов т.д.
Причиною вибору України стало непогане володіння українською мовою, якої його навчили іммігранти з України, бабуся з дідусем, у дитинстві, хоча Едвард публічно заявляв про інші країни(Ісландія, Еквадор т.д.), щоб заплутати переслідувачів.

У Донецьку Едварда викрили місцеві жителі, які почувши від хлопця українську мову одразу запідозрили що він якийсь фашист та агент госдепа. Хоча вони були дуже здивовані, коли виявилось, що американський агент мало цікавить українські та російські спецслужби, а розшукують його лише самі американці.
Василь Подзаборніков, один з викривачів Сновдена, пізніше коментував: "Донецк и остальная Малороссия - это русская земля. Украина и украинский язык были задуманы агентами запада. Настоящие дончане на, так называемом, украинском языке никогда не говорили и не говорят, если вы увидите в Донецке такого человека - он не может быть местным, это явный иностранный агент! Агенты США и их пособники мечтают затащить Украину в ЕС и поставить Донбасс на колени, если вы услышите где-то украинский язык - немедленно звоните в милицию!! Лично я так и сделал!"

Едвард дуже засмучений таким раннім викриттям, хоча поки й не планує їхати з України.

колоритненьке, україна, Донецька область

Previous post Next post
Up