Карта фальсифікацій за Тимошенко

Oct 10, 2012 16:20

Зробив карту дільниць, де Янукович в другому турі кількісно набрав менше ніж в першому. Як виявилось, такі дільниці масово домінують в Тернопільській області, тоді як в інших областях, навіть західних, зустрічаються рідко. При цьому кордон Тернопільської області ну просто таки разюче кидається в очі!




Ось інтерактивна карта фальсифікацій на виборах 2010 за Тимошенко.

Цікаво, що північ Тернопільщини, яка голосує загалом в дусі південної Волині, фальсифікується не менше ніж й інші частини Тернопільщини:)
В самому Тернополі засвітились виключно дільниці ВУЗів.

Ключовим моментом карти є те, що простим вкиданням бюлетенів за Тимошенко зменшення голосів за Януковича не добитись ж, тут не обійшлося без вилучання бюлетені що були віддані за Януковича.

Дільниці на сході - переважно спецдільниці. Є тюрми, де видно таки також були фальсифікації, проте загалом на спецдільницях могли змінитись люди(до прикладу хворі в лікарні) і інші виборці проголосували уже по іншому.

Проте є й пару цікавих сільських дільниць, як то село Комар Великоновосільського району:) Село справді, як на Донбас, є місцем посиленої підтримки помаранчів, проте в Комарській сільраді партбілет ПР є у всіх поголовно, тому зрозуміло ще фальсифікували тут не за Тимошенко.
Якщо на Тернопільщині фальсифікували лише в другому вирішальному турі, то регіонали, як відомо люди стабільні і послідовні, себто фальсифікують завжди. Явка в селі була 98%, що мабуть викликало серйозне невдоволення місцевої опозиційної громади і в другому турі таких смачних результатів уже не було.

президентські вибори 2010, колоритненьке, україна, Тернопільська область, карта по дільницях, карта

Previous post Next post
Up