Живий

Feb 20, 2012 16:09

Якщо раптом комусь цікаво, я ще тут, в ЖЖ. Періодично читаю френдстрічку, по діагоналі, зверху вниз, не вчитуючись в букви. В основному, є такий собі золотий список журналів, який читаю, бо цікаво. Зрештою останнім часом букв все менше - 8 з 10 постів мають еротично-порнографічний характер, в форматі ЖПГ.
На новій квартирі живу вже 3 місяці без інтернету. Це швидше плюс ніж мінус, так як з'явилось багато вільного часу, на вихідних, наприклад. І для сну, в тому числі.
Разом з новою квартирою, а точніше нова квартира як наслідок, - маю нову роботу, де заробляю гроші, які витрачаю у час, що звільнився від інтернету. На вихідних, наприклад. Або перед сном.
Намагаюсь багато ходити, бо розпасся останнім часом (не те, щоб мені то дуже заважало, але, кажуть, рано ще мені молодому і нежонатому пузо носити).
Ну десь так і живу, якщо не вдаватись в деталі. Може настане якось день, коли буде настрій написати ще щось сюди, це вже зовсім не той журнал, яким він був коли починався, і веде його вже зовсім не та людина, що починала його дописувати більше п'яти(!) років тому.

життя

Previous post Next post
Up