(Untitled)

Dec 04, 2011 22:34

Я от що хочу спитать. Був у мене (ой да ладно бля я мала на увазі у моєї групи з якою я 5 років училася) Олександр Вікторович. Спочатку давню українську літературу читав, а потім і не дуже давню. Олександр Вікторович дуже гармонізував чарку і літературу. Навіть по етому дєлу дарував мені на першій (8.30 ранку!) парі в день мого народження (бо йому ( Read more... )

я ж тебе просила наче не начінать, а ваши прєтензіі бить моралістом, а ви гдє бралі?, я же просіла на астановкє!!!

Leave a comment

conservator_85 December 4 2011, 20:54:36 UTC
був у мене один такий викладач (уже не викладає, здається), на першім курсі, ще в Кривому Розі. вів він історію культури (хз, шо під тим малося на увазі, бо ніхто туда не ходив). отож надійшов час першої сесії і з нього мав бути перший залік. він усій групі каже - "ніфіґа я вам не поставлю, ви мене іґнорували і всі діла, отож і я вас так само". приходю з одногрупником це діло рішать за всю групу (бо нашу старосту і пару відмінниць він уже відшив конкретно). розпитали в старших курсів, кажуть, берете ключа від якоїсь авдиторії, приходите тіпа здавати з ним, дістаєте фляшку, випиваєте і все норма. взяли гарного грузинського вина (тоді його дівчатам довелося споїти), завели в авдиторію цього викладача, дістаємо. він - "бл*, я шо вам, студентка-першокурсниця кампотік пить" (усе такими словами). довелося нашвидку скидатися на фляшку горілки (кривбас-стронґ, найдешевша, коштувала тоді 8 грн, ал стипендія була 45) і кілограм цукерок "білочка", а тоді сидіти з цим кадром і пити.

а. і ще прикол. це була авдиторія біля катедри цього викладача. і в одного його колеґи там саме було призначено свій залік. той ключа не знайшов, почав смикати за двері. наш же викладач (двері зачинили ми заздалегідь) кричить "зайнято". а той колеґа - "вова, відкрий, бо хуже буде".

ну й підсумок - горілку ми допили, півпакета "білочки" цей викладач забрав на катедру, всій групі залік поставив :)

а той мій одногрупник, кстаті, ще той кадр. єдиний із потоку (7 хлопців на 100 дівчат) пішов працювати до школи. і мав ідеальний диплом - самі трійки й жодної четвірки, навіть на розвод. один раз мало за прахтику не отримав був він, але сам сказав викладачеві, шоб ставила трійку, бо картіна така красіва виходе. таке ото.

Reply

dubchack December 4 2011, 20:57:25 UTC
ужас!

Reply

conservator_85 December 4 2011, 21:10:27 UTC
от, кстаті, не ужас, а єдиний такий досвід за весь період навчання :'( і головне - перший залік, який складався, а не отриманий автоматом! :) уяви - вчорашні школярі в першу зимову сесію…………

Reply


Leave a comment

Up