(no subject)

Jun 05, 2013 23:54



Закінчились засідання на конференціі. Було насправді дуже цікаво і корисно.
Після закінчення пішов, за рекомендацією путівника, у винний магазин l'Intendant на площі Опери. Чотири поверхи різного бордоського вина. Пройшовся по всіх чотирьох. Я відомий знавець цього напою. Вибираю по ціні і етикетці.  А тут апелясьйони, терруари, шато, миллезіми... І консультанти з таким видом, ніби тобі зараз треба буде подавати діфлопе, а ти не в курсі, яке вино з цим діфлопе ідять. Біля Петрюса 200...-го року за 5360 євро став як вкопаний. Хоча були вина і подешевші.
А потім був конференційний бенкет. Все було вишукано, в Палаці Біржі. Декілька перемін, надмінні офіціанти, 3 вилки, 3 ножі і ложка. Давали таки, мабуть, преславуте діфлопе. З усього написаного в меню зрозумів лише фуагра, трюфельний соус і вино Шато Браун 2008 року. З того, що було в тарілці, взнав лише малину в десерті. Треба більше працювати над своєю кулінарною освітою.
А під кінець, фотографія самого плацу Біржі. З трамваєм, для любителів.



Запись сделана с помощью приложения LiveJournal для Android.

конференції, Франція, подорожі

Previous post Next post
Up