дорожні карти найбільш важливих реформ

Dec 27, 2015 20:29

Roman Khmil via Міністерство інфраструктури України • October 21

http://new.mtu.gov.ua/reforms/

Нам здавалося, що зрозуміти, які саме реформи потрібно проводити, це непросто. Але набагато складнішим виявилось розповісти про те, що ми робимо, всім вам!

Розповісти словами, які будуть зрозумілі навіть пересічним громадянам, а не лише спеціалістам. А також дати можливість слідкувати за ходом реформ, крок за кроком, щоб зробити нашу роботу прозорою та підзвітною суспільству та громадськості.

Сьогодні на сайті Міністерства інфраструктури розміщено детальні дорожні карти найбільш важливих реформ, що здійснюються у транспортній галузі.

Це 33 найважливіші реформи, по кожній з яких наведено орієнтовний час впровадження, зміст реформи, головні етапи реалізації, ключові показники та її очікувані наслідки. До кожного етапу також додано шкалу реалізації, що дозволяє оцінити обсяг виконання задач, зрозуміти, що вже зроблено, а що ще попереду. Також ми додаємо презентації, інфографіку, нормативні документи тощо.

Це унікальна можливість для всіх вас дізнатися про суть тих змін, які ми реалізуємо, відійти від поверхневого знання до розуміння процесів, самостійно оцінити потрібність та ефективність тих кроків, що здійснюються в ході реформування.

Заходьте, аналізуйте!

Окремо хочу відзначити Vladimir Shulmeister, першого заступника міністра. Ідея візуалізувати дорожні карти реформ прийшла в голову саме йому після того, як я місяць не міг пояснити, що ж ми збираємось робити конкретно, та як він може контролювати кожен наш крок.

src

вообще-то, публикацию этих дорожных карт ждали в конце квартала, в котором произошли назначения на должности… но лучше поздно, чем никогда.

useful, ukraine, развитие

Previous post Next post
Up