Сейшельские острова и Порошенко

Jun 04, 2020 19:25

Ой как неудобно получилось с картинами.
Петя решил продвигать Сейшельские острова и даже создал для этого пост Почетного консульства Сейшельских островов в Украине. Зачем? Хаха, с целью выставлять картины на территории консульства!
Об этом нам рассказал Сергей Лещенко в своем телеграме.

Слово Лещенко.

[Spoiler (click to open)]
Дело Порошенко в отношении картин русских
Read more... )

Порошенко, Политика, Укробуржуин, Украина

Leave a comment

pyton June 19 2020, 10:38:30 UTC
Слово Порошенко. Отрывок из его выступления в суде:

"...чому я на це так спокійно реагую: тому що, читаючи правову галиматью, викладену в цих папірцях, я відчуваю те, що в радянські часи (мене зрозуміють) називалося «чувством глубоко удовлетворения». Бо з виборів минуло 14 місяців. І 14 місяців, отримуючи за рахунок коштів платників податків десятки і десятки тисяч гривень заробітної платні, десятки (а може й сотні) працівників прокуратури і Державного бюро розслідувань займалися виключно Порошенком.
І за 14 місяців ви знайшли ось ці дурниці? Що це означає для суспільства? Для суспільства це означає - і надзвичайно важливо, щоби зараз це почули, - що все, що ви казали під час виборчої кампанії і після неї про корупцію, про зраду, про захоплення владних повноважень, про зловживання, - про все… До речі, ваша честь, я хочу наголосити, що вони і сюди намагалися включити державну зраду, саме в цю справу; що вони і сюди намагалися включити звинувачення президенту в захопленні державної влади. Це ж тут було. І не знайшли нічого.
І я буду висловлювати оцінку цього, якщо, ваша честь, ви або перейдете до розгляду справи по суті, або зробите те, що ви маєте зробити - відправити це назад до цих не встановлених судом осіб, які чомусь 16 червня, в день смерті мого батька, повністю змінили прокурорську групу, - можливо, тому, що ті прокурори, які раніше тут були, відмовилися підписувати і представляти звинувачення в суді. Можливо..."

Вот так, четко, спокойно, экспромтом.
Не то что твой артист разговорного жанра...

Reply


Leave a comment

Up