(no subject)

Jul 08, 2011 15:51

У адным з лістоў стваральнік суполак Вконтакте Сяргей Паўлюкевіч апісаў сваё затрыманне і прывёў словы людзей у цывільным: “Будзеш крычаць, заб’ём”.

“Іх не везлі, іх вялі пешшу. Іх спачатку вывелі з плошчы, а пасля адзін міліцыянт проста ішоў, тата ішоў побач з ім, і яны пешкі пайшлі - там недалёка, Смалявічы невялікі горад - пайшлі ў аддзяленне міліцыі. Проста пешкі зайшлі. ... Але сёння адбываўся суд над ім, і на судзе міліцыянты распавядалі, што ён адбіваўся, уцякаў, што яму прыйшлося заламваць рукі. Але вось мне асабліва цікава, як можна было заламваць рукі, калі на руках быў маленькі дзіцёнак”.

На працэсе суддзя выслухала сведку міліцыянта Сукала, які распавёў што малады чалавек лаяўся матам і размахаў рукамі. На заўвагі што ён ехаў на ровары і не мог размахваць рукамі, і што яго проста сцягнулі з ровара, суддзя не звярнула ўвагі. Па словах хлопца, міліцыянты называлі яго "кудлатым ублюдкам і абяцалі навучыць радзіму любіць".

Жителю Гродно по имени Константин (фамилию уточнить не удалось) присудили максимально возможную сумму - 1 миллион 50 тысяч рублей. Отец подсудимого в это время находился в зале суда и попытался объяснить, что человек не может аплодировать одной рукой. По словам очевидцев, судья все это выслушала, а потом опустила голову и постановила задержанному выплатить штраф.

фашики, бандитизм, уроды, guvd_minsk

Previous post
Up