Про допит Ганни Сінькової

Apr 08, 2011 10:21

Originally posted by bilozerska at Про допит Ганни Сінькової
Розміщую тут лист від Тетяни, матері ув’язненої Ганни, яка зараз у Лук’янівському СІЗО. Вона отримала ці відомості безпосередньо від дочки під час побачення. Побачення там, до речі, через скло, спілкуються через трубки на кшталт телефонних.


"Друзі! Хочу розповісти про останні новини по ув’язненій Ганні Сіньковій.
Це важливо, щоб всі ви знали.

Вчора її допитували троє невідомих. Закрили в тісній кімнаті, погрожували. Сильно лаялись матом. Але не це головне. Вони не допитували її по її справі (єдине, що казали на цю тему - "Как тебе не стыдно?" и "Почему ты не пожалела мать?"), а випитували інформацію про всіх, кого вона знає (адреси, телефони, зв’язки). Погрожували, що як не скаже - все одно зроблять так, що всі будуть думати, що вона їх обмовила. Казали, що все її оточення - мерзотники, які скоро сидітимуть поряд з нею. Казали, що це лише початок, а буде гірше.

Наразі вона відчуває, що у неї температура, але термометра навіть їй не дають, годі вже казати про ліки. Вона відмовилась говорити з ними без адвоката. Казали, що про неї всі забули, казали всяку гидоту, що, буцімто, це про неї кажуть її побратими, але вона в це не вірить. Казали, що зроблять так, що вона ще довго звідтам не вийде, щонайменше 5 років. Обіцяли якусь пресхату (що воно, до речі, таке?) і побиття. Погрожували, що краще для неї буде, якщо не залучатимуть на поруки нардепів. Натякали, що підставлять перед сокамерниками. З цього приводу я телефонувала слідчому Цуркану, але він сказав, що це не його відомство і він не знає, хто там до неї приходив. Наступне побачення, сказав, не раніше, ніж через місяць".

Ця свіжа інформація по Ганні зайвий раз доводить, що справа не в яєчні, що ця кримінальна справа - лише привід для того, щоб виявити молодь, здатну на активний спротив, залякати їх, а найбільш "буйних" ізолювати від суспільства.

Previous post Next post
Up