Кабмин Малороссии состоит из евреев, русских и одного молдованина

Dec 25, 2012 15:11

Єдине в чому не можна погодитися із паном Новоженцем, так це у тому, що фрау Королевська - "росіянка". Ні вона теж "наш человєк". Хоча її мати й виклада у школі українську філологію.

24 Грудня 201 17:48Новоженець полічив, скільки в новому уряді українців, євреїв та росіян

Поділися новиною:"Нові-старі призначення до складу Кабінету Міністрів України ще раз підтвердили окупаційний характер нинішньої влади на чолі з В.Януковичем", - про це пише в коментарі заступник голови Української республіканської партії Ростислав Новоженець.
І далі: "Серед керівників вищого рівня виконавчої влади в Україні українці за національністю є швидше винятком, аніж правилом. Прем’єр-міністр М.Азаров (Пахло) - єврей, перший віце-прем’єр С.Арбузов - росіянин, віце-прем’єри Ю.Бойко і К.Грищенко - євреї, віце-прем’єр О.Вілкул - молдаванин. Міністри: фінансів Ю.Коробов, економічного розвитку І.Прасолов, екології О.Проскураков, соціальної політики Н.Королевська - росіяни; енергетики Е.Ставицький, регіонального розвитку Г.Темник, освіти Д.Табачник - євреї.

Армія також в неукраїнських руках - міністром оборони (!) знову став росіянин - П.Лєбєдєв. Ось чому влада і придворна опозиція роками так опираються проти повернення в документи графи національність - аби таємне не стало явним. Бо, скажімо, Д.Табачник на своєму сайті стверджує, що він - українець, а М.Азаров пише, що він - просто “рускій чєлавєк”.

На тому фоні, що в Україні 78% населення є етнічними українцями така кадрова політика Президента В.Януковича все більше нагадує політику апартеїду в ПАР, де у 60-хх рр. чорношкіра більшість була загнана у резервації, а владу захопили білі колонізатори.

Врешті-решт ст. 24 Конституції України не допускає жодних привілеїв чи обмежень за ознаками етнічного походження".

Бойко, Азаров Николай, Табачник, Азаров Микола Янович, Азаров, евреи, Табачник Дмитрий Владимирович, Кабмин, Табачнік, Азаров Николай Янович

Previous post Next post
Up