CivicAction Barcamp - 2011

Apr 21, 2011 11:40

Originally posted by jesfor at CivicAction Barcamp

В рамках проекту «Академія блогослов’я» 30 квітня у Рівному відбудеться CivicAction Barcamp, присвячений використанню соціальних медіа в громадських кампаніях, мобілізації населення та лобіюванні.

Соціальні медіа сьогодні дають дієві інструменти та створили потужне середовище з великою аудиторією, де можливо впроваджувати суспільно корисні зміни, захищати права людини та принципи демократії.

Під час CivicAction Barcamp будуть розглянуті питання впливу на владу та традиційні медіа через інтернет, мобілізації населення на захист своїх прав, запобігання обмеженню демократичних свобод у цифрову добу, створення впливового блогу, формування громадської думки тощо.

Учасники баркемпу зможуть взяти участь у панельній дискусії «Форми і методи кібер-цензури в Україні: подолання перешкод до відкритої інформації».

Серед спікерів баркемпу будуть:
- співзасновник «Академії блогослов’я», спікер, експерт з Blogger Relations Микола Малуха (jesfor);
- співзасновник «Академії блогослов’я», журналіст, аспірант Національного інституту стратегічних досліджень Сергій Клімович (klim_ov_ich);
- блогер, журналіст, діяльність якого була відзначена авторитетною організацією Reporters without borders, засновниця ІА «Поряд з вами» Олена Білозерська (bilozerska);
- журналістка видання «ОГО», блогер Юля Тет (u_tet);
- головний редактор UAINFO, засновник Internet Freedom Organization Дмитро Добрий (dm_dobriy);
- фахівець з копірайтингу та SMO Сергій Пасюта (pasyuta).

Захід проводиться за фінансової та інформаційної підтримки Міжнародного благодійного фонду «Відродження» та Молодіжного Об’єднання Жінок України у рамках проекту «Академія блогослов’я для громадянських журналістів». Організаторами баркемпу виступають «Академія блогослов’я» та рівненська громадська організація «Новий рівень».

CivicAction Barcamp відбудеться в приміщенні Обласної державної бібліотеки, м.Рівне, пл. Короленка, 6 (2-й поверх, актова зала).

Початок баркемпу - 10:00.

Ровно, баркемп, цензура, бар-кемп, Академия блогословия, Бар-кэмп, СМИ, jesfor, блогеры, социальные сети, блогер, социальные медиа, bilozerska

Previous post Next post
Up