VVnews згадувати заборонено

Feb 11, 2011 20:20

Друкована версія газети "Вечірні Вісті" з передруком на НОВОМУ офіційному сайті газеті (gazetavv.com) опублікувала текст спростування про закриття нібито сайту ВВ, себто VVnews.

http://www.gazetavv.com/newsline/provokatoram-ne-udalos-zakryt-gazetu-vv--11022011104400

При цьому у тексті спростування нічого не згадується про те, що ДОТЕПЕР за кошти ТОВ "ІнформАльянс" існував також офіційний сайт газети "Вечірні Вісті" під назвою VVnews, де я мав честь працювати головним редактором.

Тому розтлумачу.

У житті VVnews (http://www.vvnews.info) було два етапи:

1) офіційний сайт газети "Вечірні Вісті" з постійними сенсаціями. Дмитро Фірташ, Альона Березовська, старший син Ганни Герман, податковий Майдан, web-трансляції.

Редакція сайту існувала окремо від колективу друкованої версії й забезпечувала цілодобовий онлайн з демократичних, українських державницьких позицій.

Всі публікації йшли на 2-х мовах - українською та російською.

З газетою ВВ безпосередньо нас пов`язувало те, що в першій половині дня ми активували в електронному вигляді взяті звідтам статті (оффлайн). Багатожанрова картина дня, даруйте, картина доби йшла в онлайні.

Живо, гостро та максимально змістовно.

2) самостійний етап - після того як редакційна політика онлайнової редакції розійшла ся із підходами керівництва оффлайну й "ІнформАльянсу" загалом. Остаточне розходження було оформлено у вигляді нашвидкоруч зібраного проекту gazetavv.com.

Там і досі працює лише одна людина, яка зранку ставить газету, а потім до 17-00 приблизно задіяна на стрічці новин.

Мова сайту - виключно російська...

Під час періоду №2 сайти VVnews та gazetavv.com існували паралельно. Оскільки про нову офіційну сторінку майже ніхто не знав наш вихід з ефіру й спричинив відповідний шквал публікацій у ЗМІ.

gazetavv.com, vvnews

Previous post Next post
Up