Внимание! С минуты на минуту боевые действия могут начаться на Донбассе

Mar 17, 2014 21:19



17 березня 2014, 19:05
УДАР: Озброєні сепаратисти з Єнакієва їдуть до Маріуполя

Озброєні сепаратисти, які прямують з Єнакієва, ввечері об’єднаються з сепаратистами у Маріуполі з метою можливого вчинення провокацій та блокування військової техніки. Про це повідомив голова Маріупольського «УДАРу» Анатолій Семенов, до якого потрапили записи переговорів сепаратистів.

«Сепаратисти з Єнакієва прямують до Маріуполя. Дорогою до них також планують приєднатися озброєні молодики з Донецька. З маріупольськими сепаратистами вони планують зустрітися ввечері на площі Кірова. Із записів чітко зрозуміло, що у групи осіб із собою є 20 одиниць вогнепальної зброї», - розповів Семенов.

Сепаратисти, за інформацією Семенова, планують провести організаційні збори та обрати лідерів незаконного формування.

Також, зазначив Семенов, із записів випливає, що сепаратисти планують блокувати військову техніку. «Озброєні молодики планують блокувати бронетехніку, яка направлялася до Новоазовська та застрягла поблизу селища Анадоль», - розповів Семенов.

Великобритания, Луганск, Харьков, Дніпропетровськ, Тимошенко Юлія, Симферополь, Тимошенко Юлия, Донбасс, Янукович Віктор Федорович, Россия, Турчинов, США, Янукович Виктор Фёдорович, Украина, Донбас, массовые убийства, Тимошенко, Тимошенко Юлия Владимировна, русские, Ахметов Ринат, НАТО, українці, Турчинов Александр Валентинович, Яценюк, массовые акции, Запоріжжя, провокации, Янукович Виктор, массовый протест, Тимошенко Юлія Володимирівна, Ахметов, Крим, провокация, Янукович, Донецк

Previous post Next post
Up