Люди гинуть, а їм голосів не вистачає... А трупів вистачає?

Feb 21, 2014 02:33




Якщо "безперервна робота", то чому тоді оголошено ПЕРЕРВУ аж до НАСТУПНОГО ДНЯ до 10.00 (та ще й доки зберуться, чай-кава-капучіно; і чи зберуться? чи буде кому збиратися? чи оцих збираємих разом з усіма загратують та повбивають прицільними в голову?). Невже не зрозуміло, що коли на вулиці ГРОМАЯНСЬКА ВІЙНА, коли ОКРЕМІ ОБЛАСТІ ВЖЕ ХІБА НЕ ВИМАГАЮТЬ ПРИЄДНАТИ ЇХ ДО СУСІДНІХ ДЕРЖАВ та ввести ІНОЗЕМНІ ВІЙСЬКА треба працювати понаднормово, треба докладати надсусиль?

Чому проголосували тільки за МІНІМУМ?

"Голосів не вистачило", - Кошулинський пояснює. А трупів вистачило? Чи ще треба нові?

Яких ще "голосів"?! Депутати ви в якому світі? На якій планеті? ...Якщо їх сьогодні немає, то на завтра ці поплавські втечуть і тоді у вас і сьогоднішньої кількості не буде.

Якщо ви справді готові брати на себе відповідальність у країні, якщо ви прагнете влади, то яке ще може бути соплежуйство?

Чому не голосувати до ранку, до обіду, до вечора. Чай та гарячі канапки, якщо ви таке, звичайно ж, їсте, вам неодмінно принесуть волонтери... Чи ви думаєте хтось налякався вашої постанови. Як бути з УСІМ ІНШИМ?

Ви не читаєте офіційних документів на сайті Міноборони? Чи в армії ніколи не були, захисники Вітчизни?

А може знову провадите "переговори за зачиненими дверима"? Хто більше дасть... Звідки ця нерішучість та непослідовність?

Чи знову все як завжди (див. вище)? Знову як тоді на студентському Євромайдані о 04.25?

Ви тут стійте, а ми цей... Ми потім... Дзвоніть з того світу нашим помічничкам раптом що.

Верховна Рада, ВО "Батьківщина", революція, удар, Киев, Майдан, Украина, Верховная Рада, украинская оппозиция, опозиція, Київ, ВО "Свобода", Верховная Рада Украины

Previous post Next post
Up