Замість інтелектуала Януковича нам нав`язують інтелектуала Кличка. Схаваємо?

Jun 14, 2013 12:53




Акурат у день чергової акції «Вставай, Україно!», що за умов тотального контролю ПР за свідомістю населеня Півдня та Сходу перетворюються у чи не єдиний засіб спілкування виборців з лідерами Опозиції та навпаки, штаб Віталія Кличко через мережу підконтрольних веб-видань поширив нову порцію власної творчості про «найбільш рейтингового» та «найбільш підтримуваного Заходом». Мовляв, навіщо лідерові УДАРу десь їздити із просвітницькою місією, його й без того гарантовано буде обрано президентом України зразка 2015 року. Та й чинно владу дратувати, певно, не варто.

Політтехнологи й однопартійці не перестают повторювати чемпіону, що його кожна поява на людях в оточенні таких осіб як Олег Тягнибок тягне за собою «неминуче» падіння того ж таки «найбільшого рейтингу» серед тих, які «не схильні до радикалізму». Крім того, для штабних офіцерів поява політика не бажана у областях з офіційно непогашеними заборгованостями по оплаті праці за минулі парламентські вибори.

Одним словом, «не тратьте куме сили, спускайте на дно». Десь там вже остаточно вирішено ХТО й ЧОМУ незабаром очолить державу, й чиясь у той чи інший спосіб виражена позиція із цього приводу жодним чином не вплине на перебіг де-факто розпочатої нової виборчої кампанії.

Риторика із серії ТОМУ ЩО боксер витримана у таких самих тонах що й ТОМУ ЩО-2004:

голосуємо за Кличка бо він за ЄВРОПУ, він ПРОЄРОПЕЙСЬКИЙ.

Так само як колись вже голосували за ніби-то ПРОРОСІЙСЬКОГО пана Януковича, етнічного росіяна по матері й білоруса по батьку.

І ніяких питать до самого фігуранта, чи тим більше до його команди.

Кличко з 1996 постійно проживає у Західній Європі. Отже, він зробить наші автошляхи гідними європейського рівня та по-європейські мінімізує коруцію тощо, - приблизно так мусять розмірковувати представники кінцевої аудиторії УДАРівських рекламних проектів, тобто більшість наділеного громадськими правами та свободами населення України.

І все, крапка. Що ще потрібно...? Головне зберігати режим цілковитої інформаційної ізоляції клієнта до настнання часу «Х» включно, що ми вже бачили під час роботи кінотеатру «Зоряний» у 2004 та 2010 рр. Чого варта лише зафіксована три року тому суперпропозиція речника кандидата в президенти Януковича В.Ф. замість свого шефа особисто (!) прийняти участь у теледебатах з Юлією Тимошенко. Це вже було після того як професор, доктор економічних наук видав своє шедевральне про «геноциди»/«генофонди». Ризикувати, дійсно, було ніколи.

Кандидат наук Кличко В.В. також не оратор. І його приховують від журналістів з не меншою запопадливістю, ніж співробітники органів перекривают рух для кортежу діючого голови держави. «Друзья, не задавайте сложных вопросов...», - хіба не слізно просить прес-служба УДАРу ще з часів бенефісу вихованців Переяслав-Хмельницького педінституту у Київраді. А що ж як наступить пора «сложных решений», шановні?! Чи замість спортсмена від політики чи то політика від спорту «решать» доведеться топ-менеджерам родин Кучми, Ющенка, а тепер ще й Януковича, що так міцно обсіли свою нову годівничку?!

Натомістьл люди повинні постійно бачити й чути Кличка, якщо він справді зібрався у президенти не від влади, а від опозиції. Нехай не все йому даватиметься з першого разу, а то й не даватиметься взагалі, але якщо ефект особистої присутності відразу замінювати технологічних сурогатом, не частим copy past`ом у соцмережах та традиційною втечею з політичного поля бою у найбільш відповідальний момент, сумніви у самостійності такого кандидата в президенти, не кажучи вже його про відповідальність, погодьтесь, з`являтимуться автоматично.

Відповідей Віталія, а не когось іншого від його імені, з кожним днем потребують все більше та більше питань.

Чому УДАР досі не відреагував на артикульовану політологами модель-2015 з робочою назвою «Кличко - президент, Яценюк - прем`єр, Тягнибок - спікер»? Хто конкретно увійде до складу президентської команди Кличко, якщо ним узято курс на дистанціювання від Об`єдананої опозиції та ВО «Свобода»? Хто очолить Адміністрацію президента? Ставленники Табачника, як це вже трапилося у Василькові? Невмируща радянська номенклатура? Відверті мафіозі? «Тушки»? Титушки?

Дмитро ДОБРИЙ dm-dobriy, UAINFO

Янукович Виктор, вибори, Батьківщина, выборы, Тягнибок Олег Ярославович, Янукович Віктор Федорович, Янукович Виктор Фёдорович, Тягнибок Олег, Яценюк, Тягнибок

Previous post Next post
Up