Арбузов розпатякав про домовленості з Кличко

Apr 22, 2013 20:59




Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов вважає, що лідер УДАРу Віталій Кличко став політично зрілим, тому не був присутнім у сесійній залі під час голосування за відставку уряду.

Про це він сказав в інтерв'ю Оксані Соколовій у програмі "Факти тижня".

"Голосування підтвердило, що не всі опозиційні депутати були згодні голосувати за відставку уряду. Наприклад, не було лідера опозиції пана Кличка. Я думаю, що це свідчить про його політичну зрілість", - сказав Арбузов.

За його словами, Кличко розуміє, що "брати на себе таку відповідальність, відправляти уряд, коли є криза - це дуже відповідальне рішення".

Арбузов вважає, що під час виступів опозиціонерів перед голосування за відставку уряду Азарова лунали необґрунтовані речі, які які не може довести.

Перший віце-прем'єр в інтерв'ю зізнався, що в уряді саме він є людиною, відповідальною за налагодження стосунків з народними депутатами.

"Ви бачите цю людину, це я. Я працюю з депутатами, кожний пленарний тиждень знаходжуся на погоджувальній раді, кожний раз кажу про те, що ми намагаємося плідно працювати, я відповідаю на питання, я зустрічаюся з депутатами, приймаю депутатів. Хоча депутати кажуть, що недостатньо цього, я шукаю вільний час для того, щоб ці зустрічі були триваліші і плідніші", - сказав перший віце-прем'єр.

Нагадаємо, 19 квітня, Верховна Рада не підтримала резолюцію недовіри Кабінету міністрів. За недовіру проголосували лише 190 депутатів. Від опозиції були відсутні у залі 14(!) депутатів, серед яких і Віталій Кличко.

ЩЕ НЕ ВИТЕРТЕ ВІДЕО ОСЬ ТУТ

Previous post Next post
Up