Салат з чоловіків.

Jul 23, 2011 11:18

Звичайно, ця картинка для звичайного громадянина просто набір чоловічих імен:


від імен парнокопитних, які водяться в наших широтах до екзотичних.
Та для мене і більш присвячених людей це про щось говорить.
А ще з них можна зробити файний салат!
Ітак, рецепт:
Беремо 1 Hightower, нарізаємо мілкими кубиками. Від нього мало смаку, та він дуже фактурний і красиво виглядає в салаті.
потім 1/2 Denis  нарізаємо соломкою і додаємо до Hightower. (Саме 1/2! Адже якщо покласти його багато, то може викликати печію.)
А от Ringo на відміну від Denis можна класти в будь-яких кількостях та не боятись за свє самопочуття. Бо Ringo гарний завжди і в будь-яких комбінаціях має пікантний і вишуканий смак.
Pavlo на смак є досить прісним. Але в залежності від того, з чим його поєднати, може дати яскравий смак. Нарізаємо його великими шматками.
До всієї суміші додаємо Jeorge. найкраще він розкривається саме у поєднанні з Hightower, але все-таки і без нічого непоганий. Треба тільки розкуштувати, а там - з хлібчиком піде.
John додаємо за смаком. він доволі-таки солоний, "на любителя".
Volodymyr має більш виражений смак часнику. Він ароматний. Але знову-ж таки, на любителя. От я люблю часник. Тому видавлюю в салат зубочків5.
Перекладаємо салат в красиву миску та для ефектності прикрашаємо його Dmytro, який ефектно виглядає на багатьох стравах.
Смачного!

дурізми, салат, чоловіки, рецепт

Previous post
Up