Jun 15, 2014 15:52
ура! нарешті за стільки часу у мене вийшла серединка стейка просто шикарна ^_^ от якраз, якраз ідеальна. тим задоволений)
але є проблема: натомість появилась щільніша ніж раніше і таки перепечена кірка. тому припускаю такий варіант:
1. якщо мяско нарізати впоперек волокон, то маринування перед смаженням у сухому вині - цілком умісне. тоді виходить оця чудова скоринка (не зашкварена).
2. якщо нарізати мняско поздовж волокон, то краще обійтись без вина. просто сіль+перець і на пательню. тоді можливо такої скоринки не буде.
хоча, як каже тато, сіль як і вино сприяє її утворенню. можливо. зрештую, наступного разу спробую порізати поздвож волокон і обійтись без вина.
то раз.
два: я зараз не втримаюсь і піду по яблука та масло. все решта наче є. а чом би й ні? у мене по-перше, свято, а по-друге, руки то ж не з дупи) плюс по-третє, давно хоч уто сам зробити, щоб не було такої відмазки "я тільки з тим не дружу". що вийде - похвалюсь опісля =)
хавчік,
медичне,
довольне,
майне хата