Sep 19, 2012 08:50
Мені Сьомін напомінає чокнутого кулінара, якого взяли на роботу, в кались прєстіжний ресторан, що зараз переживає далеко не найкращі часи. Власник йому дав гроші на продукти і сказав робить фірмене блюдо. Ну чокнутий кулінар понакупляв дорогих інгрідієнтів і почав готувать свою страву.
Але ось біда. Хто не попробує його блюдо, всі кажуть щось не то, віддає гівном єслі чесно. На це кулінар дуже обіжався і весь час жалівся власнику ресторана. Що вот, ніхто його не понімає і як взагалі його можуть понімати, коли клієнти ресторана, одна алкашня, що привикла пить портвейн і ригать в подєздах, вони ж кроме таранькі і плавлєного сирка, більше то нічого в житті і не пробували, откуда їм дано понять смак його фірменого блюда.
І від цих слів, багатьом клієнтам ставало стидно. Адже дійсно, вроді шеф-повар хароші використовує продукти, не якісь там дешеві макарони чи шпроти, а елітні, з дьюті-фрі куплені по блату. Тим більше, кулінар казав, що вот осінню должен поїхать в Європу, щоб там оцінили його творєніє.
І поїхав Сьомін до французького рестораного крітіка. Той спробував його фірмене блюдо і сплюнув.Так це ж справжнє гівно, - возмутився він, - що ви тут мені привезли?
А власник ресторана так нічого і не зразумів, бо в нього атріфоровані вкусові рецептори. Поетому жрать гівно будем ще довго.