(no subject)

Feb 06, 2015 22:53

Почитала я про обговорення смерті літньої жінки в міліцейському відділку, куди її відвезли з магазину, і згадала випадок, який зі мною стався перед Новим роком.
Я купую їжу в дешевому магазині (одному й тому ж) і перед святом вирішила купити собі харчі і зокрема трохи ікри. Але прийшовши до магазина і поклавши ікру до торби, я зрозуміла, що грошей на неї мені не вистачить, тому витягла ікру і поклала її на місце.
Після того, як я оплатила свої покупки, до мене підійшов охоронець і сказав, що на камері зафіксовано, що я брала ікру, і щоб я показала вміст сумки. Я показала сумку, сказала, що я ікру поклала на місце. Ще один охоронець пішов дивитися на запис камери, в цей час я була біля входу в магазин з першим охоронцем.
Через пару хвилин охоронець повернувся і сказав, що на відео видно, як я поклала ікру назад. Охоронці вибачились, і я пішла додому. Було неприємно, але потім попустило.
В магазин цей я ходжу до сих пір.

А ще я пару тижнів тому бачила як у метро міліціонер стояв на карачках біля літнього чоловіка, який втратив свідомість на станції, і підтримував тому голову, щоб той не вдавився язиком. Люди проходили, деякі зупинялись. Одна жінка принесла води. Потім прийшов напарник міліціонера, приніс нашатир. На той час чоловік прийшов до тями і на цьому місці я пішла далі у справах.

дневник

Previous post Next post
Up