Про всяке

Sep 10, 2014 21:01

У мене на цьому тижні час нестандартної їжі. І капусти. Зокрема, я приготувала тушену свіжу і квашену капусту з м’ясом та томатом у пиві. Виявилось смачно, я її їм третій день, не скаржачись (враховуючи що до того я декілька разів готувала так, що їла через силу, то це успіх). Взагалі, тушене м’ясо у темному пиві - це дуже смачно, дякую колишньому хлопцеві за рецепт.
Ще з’ясувалося, що ложка томатної пасти - це те, що "рятує" суп з капустою. Просто суп з капустою - гидота рідкісна, а якщо додати трохи томату, то вже можна їсти без домішок (ложка сметани або майонезу до тарілки теж допомагає, але не завжди є). Взагалі томат багато овочевих страв "витягує", зокрема я недавно спробувала кабачкову ікру (яку я ненавиджу з дитинства) з додаванням томату і червоного перцю, яка виявилась несподівано смачною.
***
Забрала парасолю, замовлену через інтернет. Вона виявилась більш насиченого кольору, ніж я очікувала. Тепер думаю, до чого вона буде пасувати. І одразу ж замовила собі пашміновий шалик (спочатку хотіла замовити три, але зусиллям волі обмежилась одним). Інтернет-магазин одягу - страшна сила. Купа всього, все таке гарне, так і тягне почати купувати.

дневник

Previous post Next post
Up