От хуйло задрипане

Feb 28, 2011 12:47


Саме така реакція після нещодавньої новини про спікера Литвина.
Це хуйло малого того, що користується неабиякими пільгами, які виписав ще тодішній перзидент Юсченко, так він щей написав си "учасника бойових дій".
Це ж яким уїбаном потрібно бути, аби отак просто приписати себе до числа тих. які дійсно воювали, тих, які постійно були під прицілом і ризикували власним життям. Це настільки ганебно, що і говорити важко...

Спікер Верховної Ради України Володимир Литвин, незважаючи на те, що ніде не воював, оформив статус учасника бойових дій.

Про це заявив  голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони Анатолій Гриценко. На його думку такий вчинок принижує тисячі справжніх учасників бойових дій, які воювали проти нацистів, в Афганістані, у гарячих точках в українських військових контингентах.

У той же час Гриценко визнає, що формально спікер ніяких законів не порушував, як і тисячі інших подібних «воїнів».

«До 2007 року діяла постанова Кабміну, яка надавала право кожному, хто приїжджав до нашого миротворчого контингенту в Косово, відразу ж оформити собі статус учасника бойових дій. Так само і я, коли був міністром оборони, міг стати учасником бойових дій, адже бував у Косово. Але не став, на відміну від того ж Литвина. Тому що сам себе перестав би поважати, якби так зробив. Хоча ви знаєте, що статус учасника бойових дій дає десятка два різних пільг», - розповів нардеп.

Як повідомляє прес-служба Гриценка, у Косово війни нема, тому що миротворча операція починається після закінчення війни. Жодна з 25 країн, чиї миротворці там дислоковані, ніколи не надавала їм статусу учасника бойових дій.

«А в нас начальник Генштабу Кириченко, який з’їздив на день у Косово перевірити контингент - учасник бойових дій, начальник ГУР Галака, сотні різних перевіряючих, тиловиків і фінансистів, штабістів і контррозвідників СБУ - аналогічно», - додав депутат.
http://infocompany.biz/ukr/news/637/0/3698/

Гриценко, їблан, довбойоб. маразм, фігня, Литвин, дупутат, срака, армія

Previous post Next post
Up