Голубці з куркою, телятиною та тімяном

Jun 05, 2015 14:44

Пора поекспериментувати з рецептом касичних закарпатських голубців і додати літньої свіжості та італійської нотки :)





Молода капуста 1 шт
Рис 1,5 стакана
Телятина 400 гр
Курятина 200 гр
Морква 1 шт
Цибуля 2 шт
Сало 50 гр
Молодий часник головка
Тімян декілька гілочок
сіль,перець,паприка
Мясний бульйон 500 мл



Рис зварити на 50% готовності в підсоленій воді. На рослинній олії легко підсмажити дрібно порублену цибулю, часник та натерту моркву (5-10 хв.). Мясо перемолоти і додати овочі, рис , дрібно порізане сало , сіль та перець.

Листя капусти ошпарити кипятком . На листок викласти начинку і закрутити голубець. Форму змастити олією і щільно викласти голубці. Залити мясним бульйоном, зверху викласти тімян. Готувати в духовці 45 хв. Смачного :)



Пора поэкспериментировать с рецептом классических закарпатских голубцов и добавить летней свежести и итальянской нотки :)

Молодая капуста 1 шт
Рис 1,5 стакана
Телятина 400 гр
Курятина 200 гр
Морковь 1 шт
Лук 2 шт
Сало 50 гр
Молодой чеснок головка
Тимьян несколько веточек
соль,перец,паприка
Мясной бульон 500 мл



Рис сварить на 50% готовности в подсоленной воде. На растительном масле слегка поджарить мелко порубленный лук, чеснок и натертую морковь (5-10 мин). Мясо перемолоть и добавить овощи, рис , мелко порезанное сало , соль и перец.

Листья капусты ошпарить кипятком . На лист выложить начинку и закрутить голубец. Форму смазать маслом и плотно выложить голубцы. Залить мясным бульоном, сверху выложить тимьян и паприку. Готовить в духовке 45 мин. Приятного аппетита :)

закарпатская кухня, курица, здоровое питание, крупы, травы и зелень, телятина, итальянская кухня, закуски

Previous post Next post
Up