Кнедлики під вершковим соусом з дисичками та петрушкою

Aug 31, 2014 15:03

Навіть не можу згадати, коли востаннє заглядала в свій блог, а все тому, що життя навколо так кипить, не залишаючи місце на справи , які насправді приносять задоволення :) Але я виправляюся , і ось грибний сезон. Знаю, для когось білі гриби це наче золото, але не для мене, мої улюблені - лисички. То ж ось вам простий рецепт, але до болі смачний і ситний :) Скучила за вами і ще.... ЛЮБЛЮ ВАС!!!!!





Кнедлики 2 шт (дріжджове на пару) рецепт є в моєму блозі
Лисички 700 гр
Часник 3 зубчика
Шавлія (свіжа) 2 листочки
Петрушка пів пучка дрібно подрібнена
Вершкове масло 2 ст.л.
Оливкова олія 1 ст.л.
Сметана (жирна) 4-5 ст.л.
чорний перець,сіль



Лисички очистити і обдати кипятком. На вершковому маслі та оливковій олії обсмажити часник та шавлію (1 хв), далі вийняти з пательні та додати лисички . Смажити до золотистого кольору. Посолити, поперчити і додати сметану, довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати ще 3-4 хв. Вимкнути вогонь і висипати петрушку. Кнедлики приготувати на пару , порізати порційно та полити вершковим соусом. Смачного :)





Кнедли 2 шт (дрожжевое на пару) рецепт есть в моем блоге
Лисички 700 гр
Чеснок 3 зубчика
Шалфей (свежий) 2 листика
Петрушка пол пучка мелко измельченная
Сливочное масло 2 ст.л.
Оливковое масло 1 ст.л.
Сметана (жирная) 4-5 ст.л.
черный перец,соль



Лисички очистить и обдать кипятком.Высушить. На сливочном и оливковом масле обжарить чеснок и шалфей (1 мин), далее вынуть из сковороды и добавить лисички . Жарить до золотистого цвета. Посолить, поперчить и добавить сметану, довести до кипения, уменьшить огонь и готовить еще 3-4 мин. Выключить огонь и высыпать петрушку. Кнедли приготовить на пару , порезать порционно и полить сливочным соусом. Приятного аппетита :)



закарпатская кухня, грибы, травы и зелень, соусы, венгерская кухня

Previous post Next post
Up