Зимовий вишневий пиріг

Feb 03, 2014 17:31




Борошно 500 гр
Вершкове масло 150 гр
Дріжджі 30 гр або 12 гр сухих
Молоко 100 гр
Яйця 4 шт
Цукор 2 ст.л.
Сметана 130 гр



Масло перетерти з мукою. Дріжджі розвести в теплому молоці. Жовтки збити з цукром до біла. До муки додати молоко та жовтки. Далі на сметані замісити пухке тісто. Розкачати його в пласт, змастити білком і викласти вишні. Покласти в тепле місце на 1,5 години, прикривши харчовою плівкою. Коли тісто підніметься, поставити його в духовку на 210С приблизно на 45 хв. Смачного 


Мука 500 гр
Сливочное масло 150 гр
Дрожжи 30 гр или 12 гр сухих
Молоко 100 гр
Яйца 4 шт
Сахар-2 ст.л.
Сметана 130 гр



Масло перетереть с мукой. Дрожжи развести в теплом молоке. Желтки взбить с сахаром до бела. К муке добавить молоко и желтки. Далее на сметане замесить пышное тесто. Раскатать его в пласт, смазать белком и выложить вишни. Положить в теплое место на 1,5 часа, прикрыв пищевой пленкой. Когда тесто поднимется, поставить его в духовку на 210С примерно на 45 мин. Приятного аппетита!


500 g flour
Butter 150 g
Yeast 30 gr or 12 g of dry
Milk 100 g
Eggs 4 PCs
Sugar, 2 tbsp
Sour cream 130 gr



Butter grind with flour. Dissolve yeast in warm milk. Beat egg yolks with the sugar until white. Mix flour, milk and egg yolks. Knead puffy pastry with sour cream. Roll it 1-1,5 cm thick, brush with egg whites and put the cherry on. Put in a warm place for 1.5 hours, covered with cling film. When the dough rise, put it in the oven for 210С about 45 minutes. Bon appetite!

закарпатская кухня, десерты, выпечка, пироги, baking, ягоды, desserts, детское меню, berries, дрожжевое тесто

Previous post Next post
Up