Найбільший гурман у світі - мій малюк. У нас алергія на все молочне та й взагалі скласти меню для мого сина досить важко, тому приходиться видумовувати різноманітні рецепти. Один з таких рецептів - манні кльоцки. Легко, смачно і ситно, а головне , хоч якийсь елемент каші, адже кашу він відмовляється їсти взагалі. Вийшов дуже гарний сніданок.
Яйце 2 шт
цукор 1 ч.л.
щіпка солі
манка на око
Манки треба додати стільки, щоб консистенція була схожа на сметану. Дати постояти 30 хв, щоб манка набухла. В киплячу воду кидати чайною ложкою кльоцки, коли кльоцки випливуть на поверхню, закрити кришкою ще на 5 хв і вийняти шумівкою.
Для соусу:
Полуниця заморожена 300 гр
Цукор 3 ст.л.
і 1 ч .л. лимонного соку
Змішати всі інгредієнти і довести до кипіння, далі зменшити вогонь і готувати ще 10 хв. Коли соус охолоне, полити ним кльоцки