Кролик з гливами і розмарином на подушці з поленти / Rabbit with wild mushrooms and polenta

Oct 07, 2013 18:07

Вчора ми влаштували невеличкий сабантуй. Друг презентував кролика , тому я вирішила приготувати з нього щось особливе, а саме приготувати його в казанку, так сказати додати димку. Вийшло пречудово, з гарним відтінком розмарину і вина. Готується легко, але з*їдається швидко. Смачного вам мої любі :)




Кролик 1шт
Біла цибуля 2 шт
Гливи 300 гр
Часник 4 зубчика
Свинний жир 3 ст.л.
Чорний перець горошком 10 шт
Помідори 2 шт
Лавровий лист 3 шт
Морква 4 шт крупно порізана
Розмарин 4-5 гілочок
Вино молоде (рожеве) 700 мл
Цукор 2-3ч.л.

Казанок добре розігріти , розтопити жир і вкинути в нього порційні куски кролики, обсмажити до золотистого кольору і додати порізану цибулю (кільця) з крупно порізаною морквою. Додати гливи і смажити ще 5-10 хв. Далі додати подрібнений часник, лавровий листі та подрібнені помідори. Смажити 10 хв. Влити вино 700 мл і додати цукор. Туди поставити розмарин і готувати під закритою кришкою 1 годину. Якщо рідина сильно википіла то додати трохи води. Посолити , поперчити і готувати ще 30-40 хв. Страва має ледь кипіти.

Для поленти:
Вода 6 ст
Кукурудзяна мука 1,3 стакана
Сіль
Картопля 1шт
Масло 3 ст.л.

Воду довести до кипіння і всипати сіль. Додати порізану картоплю і сильно її розварити, далі потрохи всипати кукурудзяну муку, постійно помішуючи , щоб не утворилися грудочки (готувати на маленькому вогні). Готувати 5-6 хв , вимкнути вогонь і додати вершкове масло. Сильно все перемішати і вилити у форму, з якої потім будете формувати поленту.



Вчера мы устроили небольшой сабантуй. Друг презентовал кролика , поэтому я решила приготовить из него что-то особенное, а именно приготовить его в котелке, так сказать добавить дымка. Получилось превосходно, с ярким оттенком розмарина и вина. Готовится легко, но съедается быстро. Приятного аппетита вам мои дорогие :)

Кролик 1шт
Белый лук 2 шт
Вешенки 300 гр
Чеснок 4 зубчика
Свиной жир 3 ст.л.
Черный перец горошком-10 шт
Помидоры 2 шт
Лавровый лист-3 шт
Морковь 4 шт крупно порезанная
Розмарин 4-5 веточек
Молодое Вино (розовое) 700 мл
сахар 2-3 ч.л.

Котелок хорошо разогреть , растопить жир и бросить в него порционные куски кролики, обжарить до золотистого цвета и добавить порезанный лук (кольца) с крупно нарезанной морковью (готовить 5 мин). Добавить грибы и жарить еще 5-10 мин. Далее добавить измельченный чеснок, лавровый лист и измельченные помидоры(мелкие кубики). Жарить 10 мин. Влить вино 700 мл и добавить сахар. Туда же положить розмарин и готовить под закрытой крышкой 1 час. Если жидкость сильно выкипела то добавить немного воды. Посолить , поперчить и готовить еще 30-40 мин. Блюдо должно едва кипеть.

Для поленты:
Вода 6 ст
Кукурузная мука 1,3 стакана
Соль
Картофель 1шт
Масло-3 ст.л.
Воду довести до кипения и всыпать соль. Добавить порезанный картофель и сильно ее разварить, далее понемногу всыпать кукурузную муку, постоянно помешивая , чтобы не образовались комочки (готовить на маленьком огне). Готовить 5-6 мин , выключить огонь и добавить сливочное масло. Хорошо все перемешать и вылить в форму, из которой потом будете формировать поленту.


Yesterday we held a small party. My friend presented me a rabbit , so I decided to cook it in a special way, in a pot on a fire . It was delicious, with a nice flavour of rosemary and wine. Bon appetite :)

Rabbit 1pcs
White onions 2 PCs
Oyster mushrooms-300 g.
4 cloves garlic
3 tbsp pork fat
Black pepper-10 PCs
Tomatoes 2 PCs
Bay leaf-3 PCs
4 carrots coarsely chopped
4-5 sprigs rosemary
Young Wine 700 ml
2-3 tsp sugar

Melt the fat in a pot and put in the rabbit (in portions) ,fry until golden brown and add chopped onions (ring) with coarsely chopped carrots (cook for 5 min). Add the mushrooms and cook for another 5-10 minutes then add the chopped garlic, Bay leaf and chopped tomatoes(diced). Fry for 10 minutes. Pour the wine and add sugar. Also put rosemary and cook with the closed lid 1 hour. Season with salt and pepper and cook for 30-40 minutes. It must barely boil.

For polenta:
Water 6 cups
Corn flour 1,3 Cup
Salt
Potatoes 1pcs
Oil-3 tbsp
Water bring to boil and add salt. Add sliced potatoes and cook it for about 15 min (mash it), then gradually add the corn flour, stirring constantly to avoid lumps (cook on small fire). Cook for 5-6 minutes , turn off the heat and add the butter. Mix well and pour into a form. Then make your polenta in the desired form.

на огне, italian cuisine, крупы, кролик, итальянская кухня, rabbit

Previous post Next post
Up