Гарбузовий кекс з нутеллою та грецькими горіхами / Pumpkin cake wit nutella and walnuts

Sep 22, 2013 15:10

Гарбузовий ФМ http://gorobina.livejournal.com/48063.html від Ленки gorobina , мене надихає на нові рецепти.
З гарбуза виходять прекрасні супи, маффіни, пюре, але я вирішила приготувати КЕКС Самі по собі кекси я не дуже люблю, який би він ніжний не був. Мені потрібен соус, підливка, те , в що можна занурити шматок дивовижного кексу. Краще ніж шоколад годі й шукати. Ну і звичайно, трохи хрусту не завадить. Тож представляю вам дуже простий рецепт, який сподобається як діткам так і дорослим .





Мука 1 стакан
Кукурудзяна мука 0,5 стакана
Крохмаль 2 ст.л.
Цукор ¾ стакана
Яйця 3 шт
Рослинна олія 0,5 стакана
Порошок для печива 2,5 ч.л.
Гарбуз 550- 600 гр (мілко натертий)
Кориця 1 ч.л.
Сіль
Нутелла 100 гр
Грецькі горіхи 100 гр



Збити до пишності яйця з цукром до пишності і вливати олію при цьому далі збиваючи яйця. Також додати гарбузове пюре (натерте) до пишності.



Змішати сухі інгрідієнти і додати поступово до яічної суміші. Добре все перемішати лопаткою . Форми змазати маслом і посипати мукою, влити тісто у форми і випікати при 180 С приблизно 30-35 хв.



Вийняти з духовки і остудити. Нутеллу розтопити в мікрохвильовій печі і посипати горіхами. Смачного !



Тыквенный ФМ http://gorobina.livejournal.com/48063.html от Ленки gorobina , меня вдохновляет на новые рецепты.
Из тыквы получаются прекрасные супы, маффины, пюре, но я решила приготовить КЕКС. Сами по себе кексы я не очень люблю, какой бы он не был нежный. Мне нужен соус, подливка, то , во что можно погрузить кусок удивительного кекса. Лучше чем шоколад нечего и искать. Ну и конечно, немного хруста не помешает. Поэтому представляю вам очень простой рецепт, который понравится как детям так и взрослым .


Мука 1 стакан
Кукурузная мука 0,5 стакана
Крахмал 2 ст.л.
Сахар четверть стакана
Яйца 3 шт
Растительное масло 0,5 стакана
Пекарский порошок 2,5 ч.л.
Тыква 550 - 600 гр (мелко натертый)
Корица 1 ч.л.
Соль
Нутелла 100 гр
Грецкие орехи 100 гр



Взбить до пышности яйца с сахаром и вливать масло при этом дальше взбивая яйца. Также добавить тыквенное пюре (натертое). Маса должна быть пышная.



Смешать сухие ингредиенты и добавить постепенно в яичную смесь. Хорошо все перемешать лопаткой . Форму смазать маслом и посыпать мукой, влить тесто в форму и выпекать при 180 С около 30-35 мин.



Вынуть из духовки и остудить. Нутеллу растопить в микроволновке и посыпать орехами. Приятного аппетита !



Pumpkin is a wonderful product, you can make soups, you can make muffins with it or puree but I decided to prepare a wonderful pumpkin CAKE . I don’t really like cakes without sauce so the chocolate was the beautifull decision for me, also I wanted to add walnuts in this dessert. So I present to you a very simple recipe that will appeal for children and adults 


1 Cup flour
Corn flour, 0.5 cup
Starch 2 tbsp
Quarter Cup of sugar
3 eggs
0.5 cups of vegetable oil
Baking powder 2,5 tsp
Pumpkin 550 - 600 gr (finely grated)
Cinnamon 1 tsp
Salt
Nutella 100 gr
Nuts 100 gr



Beat the eggs well with sugar and pour vegetable oil and pumpkin puree (grated) to magnificence.


Mix the dry ingredients and add gradually to egg mixture. Mix well everything with spatula. Form grease and flour, pour the pastry into the form and bake at 180 C for about 30-35 minutes.


Remove from the oven and chill.. Pour on top melted Nutella and sprinkle with walnuts.

десерты, выпечка, baking, desserts, флешмоб, орехи, шоколад, тыква

Previous post Next post
Up