Американський яблуневий пиріг! / American apple pie

Sep 03, 2013 17:46

Перед сном я постійно мізкую, що приготувати на завтра, це займає багато часу, але приносить багато задоволення. Я дуже рада, адже все вдалося!!! Я приготувала : американський яблуневий пиріг, холодний рататуй зі сливами (Saveurs) і курячі ніжки в молоці з шавлією (Джеймі Олівер). Смачний і ситний обід після гарного робочого дня, до ваших послуг 





Для тіста:
Масло 120 гр
Яйце 2 шт
Цукор 2 ст.л.
Мука 200 гр
Сіль
Для начинки:
Яблука 800 гр ( трохи кислуваті і хрусткі)
Цукор 3 ст.л.
Мука 1,5 ст.л.
Кориця 0,5 ч.л.



Збити масло і цукор до пишної маси, додати 1 яйце і 1 жовток, збивати приблизно хвилину. Додати щіпку солі і потрохи всипати муку , при цьому вимішуючи ложкою. Сформувати кулю і поставити в холодильник на 1 годину.
Тим часом, яблука очистити і порізати на кубики . Сухі інгрідієнти перемішати і додати до яблук.
Тісто вийняти з холодильника і поділити на 3 частини. З двох частин розкачати нижній шар пирога ( )
, з решти - верхній. Форму змазати маслом, виклати нижній шар тіста, викласти яблука і покрити верхнім шаром тіста. Зробити надрізи на верхньому шарі тіста. Змастити збитим білком,який залишився. Випікати при 170С приблизно 45-50 хв. Смачного !



Перед сном я постоянно думаю, что приготовить на завтра, это занимает много времени, но приносит много удовольствия. Я очень рада, ведь все удалось!!! Я приготовила : американский яблочный пирог, холодный рататуй со сливами (Saveurs) и куриные ножки в молоке с шалфеем (Джейми Оливер). Вкусный и сытный обед после хорошего рабочего дня, к вашим услугам 



Для теста:
Масло 120 гр
Яйцо 2 шт
Сахар 2 ст.л.
Мука 200 гр
Соль
Для начинки:
Яблоки 800 гр ( немного кисловатые и хрустящие)
Сахар 3 ст.л.
Мука 1,5 ст.л.
Корица 0,5 ч.л.
Взбить масло и сахар до пышной массы, добавить 1 яйцо и 1 желток, взбивать примерно минуту. Добавить щепотку соли и понемногу всыпать муку , вымешивая тесто ложкой. Сформировать шар и поставить в холодильник на 1 час.
Тем временем, яблоки очистить и порезать на кубики . Сухие ингридиенты перемешать и добавить к яблокам.
Тесто вынуть из холодильника и разделить на 3 части. Из двух частей раскатать нижний слой пирога ( )
, из оставшейся части - верхний. Форму смазать маслом,выложить нижний слой теста, выложить яблоки и покрыть верхним слоем теста. Сделать надрезы на верхнем слое теста. Смазать взбитым белком, который остался. Выпекать при 170С примерно 45-50 мин. Приятного аппетита !



Before going to sleep I constantly think, what to cook for tomorrow, it takes a lot of time, but brings a lot of fun. I am very happy, the dinner was gorgeous!!! I made : American Apple pie, cold ratatouille with plums (Saveurs) and chicken legs in milk with sage (Jamie Oliver). Tasty meal after a good working day!



For the dough:
Butter 120 g
Egg 2 PCs
Sugar, 2 tbsp
200 g flour
Salt
For the filling:
Apples 800 g
Sugar 3 tablespoons
1.5 tbsp flour
0.5 tsp cinnamon

Beat the butter and sugar, than then add 1 egg and 1 egg yolk, beat about a minute. Add a pinch of salt and gradually add the flour , stirring with a spoon. Form a ball and place in refrigerator for 1 hour.
Clean the apples and cut into cubes ., Mix dry ingredients and add to apples.
Remove the dough from the refrigerator .Roll the first round ____ and the second round _____ it will be the bottom layer.Put the first layer in a form, then add apples. Brush a little water around the pastry and put on the bottom layer of pastry. Make incisions on the top layer of the test. Lubricate the upper layer with the beaten egg whites,which remained.Bake for about 45-50 minutes (170C) Bon appetite !

десерты, американская кухня, яблоки, выпечка, saveurs, baking, desserts

Previous post Next post
Up