Курка під вершковим соусом з салатом з кускусу та огірками / Курица под сливочным соусом с салатом и

Aug 15, 2013 21:18

Повна імпровізація з продуктів, які я знайшла в холодильнику. Салат я з*їла сама, а курку віддала чоловіку , тримаю себе в формі. Шавлія додала вишуканого смаку вершковому соусу, а огірок добре освіжив салат. Одним словом - вийшло дуже смачно, сподіваюся вам сподобається.

БЛІН, Я ТАК ХОЧУ ЗВИЧАЙНУ СМАЖЕНУ КАРТОПЛЮ 





Для курки:
Курячі ніжки 2 шт
Бульйон курячий 500 гр
Шавлія 0,5 ч.л. (можна більше)
Тім*ян декілька гілочок
Вершки 30% 100 гр
Вершкове масло 2 ст.л.
Часник 3 зубчика
Сіль,перець

На вершковому маслі обсмажити курку до золотистого кольору, додати розчавлений часник, тім*ян і шавлію, смажити 2-3 хв і додати бульйон. Готувати майже 30 хв. Вийняти курку і процідити соус. Повернути курку до соусу, додати вершки, сіль та перець і готувати до загустіння (приблизно 5 хв).

Для салату

Кускус 100 гр
Огірки 2 шт
Мангольд декілька листочків
Оливкова олія 1 ст.л.
Сіль, перець
Лимонний сік 1 ч.л.
Лавровий лист 1 шт
Кускус запарити у підсоленій воді додавши лавровий лист. Огірок порізати слайсером вздовж, кускус змішати з огірком і мангольдом, заправити салат оливковою олією, лимонним соком , сіллю і перцем.



Полная импровизация из продуктов, которые нашла в холодильнике. Салат я съела сама, а курицу отдала мужу , берегу фигуру. Шалфей добавил изысканный вкус сливочному соусу, а огурец хорошо освежил салат. Одним словом - получилось очень вкусно, надеюсь вам понравится.

БЛИН, Я ТАК ХОЧУ ОБЫЧНУЮ ЖАРЕНУЮ КАРТОШКУ

Для курицы:
Куриные ножки 2 шт
Бульон куриный 500 гр
Шалфей 0,5 ч.л. (можно больше)
Тимьян несколько веточек
Сливки 30% 100 гр
Сливочное масло 2 ст.л.
Чеснок 3 зубчика
Соль,перец

На сливочном масле обжарить курицу до золотистого цвета, добавить раздавленный чеснок, тимьян и шалфей, жарить 2-3 мин и добавить бульон. Готовить почти 30 мин. Вынуть курицу и процедить соус. Вернуть курицу к соусу, добавить сливки, соль, перец и готовить до загустения (примерно 5 мин).

Для салата:
Кускус 100 гр
Огурцы 2 шт
Мангольд несколько листочков
Оливковое масло 1 ст.л.
Соль, перец
Лимонный сок 1 ч.л.
Лавровый лист 1 шт
Кускус запарить в подсоленной воде, добавив лавровый лист. Огурец порезать слайсером вдоль, кускус смешать с огурцом и мангольдом, заправить салат оливковым маслом, лимонным соком , солью и перцем.

птица, salads, обед, entrée, салаты

Previous post Next post
Up