Клафуті з грушею / Клафути с грушей / Сlafoutis with pears

Aug 01, 2013 23:12

Я вже казала, що цього літа мій фрукт -груша. Захотілось щось солоденького ,а в холодильнику були ВОНИ!!! Клафуті готувала вперше, і вийшло дуже смачно. Сподіваюся і вам сподобається.











Груша 4 шт
Мука 75 гр
Яйця 4 шт
Молоко 130 гр
Вершки 50 гр
Сіль
Масло 1 ст.л.
Ванільний цукор 20 гр
Цукор 50 гр
Сік лимону 1 ст.л.
Цукрова пудра

Груші очистити, розділити навпіл та полити соком лимону. Яйця збити з цукром (простим і ванільним) 2 хв. Додати молоко, вершки, муку, сіль. Все добре збити. Форму змазати маслом, вилити суміш та викласти груші, трохи посипати цукром. Випікати при 190 С майже 25-30 хв. Вимкнути духовку і дати постояти ще 15 хв. Смачного 



Я уже говорила, что этим летом мой фрукт-груша. Захотелось что-то сладкое ,а в холодильнике были ОНИ!!! Клафути готовила впервые, и получилось очень вкусно. Надеюсь и вам понравится .







Груша 4 шт
Мука 75 гр
Яйца 4 шт
Молоко 130 гр
Сливки 50 гр
Соль
Сливочное масло 1 ст.л.
Ванильный сахар 20 гр
Сахар 50 гр
Сок лимона 1 ст.л.
Сахарная пудра для подачи

Груши очистить, разделить пополам и полить соком лимона. Яйца взбить с сахаром (простым и ванильным) 2 мин. Добавить молоко, сливки, муку, соль. Все хорошо взбить. Форму смазать маслом, вылить смесь и выложить груши, немного посыпать сахаром. Выпекать при 190 С около 25-30 мин. Выключить духовку и дать постоять еще 15 мин. Приятного аппетита !


I have to say that this summer my fruit is pear. All day I wanted to eat something sweet ,and in the freezer I found THEM!!! Clafoutis I prepared for the first time, and it was very tasty. I hope you will like.







Pears 4
Flour 75 gr
Eggs 4 PCs
Milk 130 gr
Double Cream-50 g.
Salt
Oil 1 tablespoon
Vanilla sugar, 20 gr
Sugar 50 g
Lemon juice 1 tbsp
Powdered sugar for serving

Clean the pears, divide in half and sprinkle with lemon juice. Beat eggs with sugar for 2 minutes, Add milk, cream, flour, salt. All beat well. Grease the form, pour the mixture and put pears, sprinkle with a little sugar. Bake at 190 C for about 25-30 minutes. Turn off the oven and let stand there for another 15 minutes Yummyyyyy!

десерты, выпечка, французская кухня, груши

Previous post Next post
Up