Кто же на Украине является правоприемником УССР? Закарпатье?

Jun 04, 2016 09:30

4 июня в Мукачеве состоялось очередное заседание закарпатских предпринимателей, на котором обсудили ситуацию с уенеровской Украиной, которая судя по всему сожмётся в 2,5 галицких областей, а также результаты соцопросов за неделю.

Закарпатские предприниматели согласны с мнением в материале " Кто же на Украине является правоприемником УССР? Read more... )

Leave a comment

dasoprotivlenie June 5 2016, 13:47:23 UTC
Интересные комментарии:

Не було на події ніяких згадок про Тріанон, не було, фактично, самої події, бо не було її учасників. Пшик.

Як і має бути з такого роду акціями в державі Україна.

ТАК БУДЕ Й НАДАЛІ.

п.с. Безмозглий лайнюк і чмо продажне Шандор у інтерв'ю УКРІНФОРМУ щось молов про ґешефт, про те, що це, мовляв, нормально, щоби туристи, які приїжджають, приносили сюди і залишали тут гроші. Ти чмошнику від туризму, розкажи це тим, хто поліг на Красному Полі. І тим, кого мадяри з поляками розстріляли тут, на Верецькому перевалі.
Розкажи тим, кого зараз давлять у Криму і кому вспорювали животи на Донбасі.
Підор, бля! Тварь продажна. Гендляр. :(

Обісралися. Що тут ще скажеш - йобіки.

Та ніхто нічого не напудився - почитайте уважно "передрук" із МТІ, в назві заходу йдеться "На згадку про Тріанон - угорці на верецькому перевалі", а важка артилерія у вигляді Хаятової з парасолею, коли нема ні дождю, ні палючого сонця - діагноз

"семи племенам давніх угрів, які перетнули Карпати у пошуках батьківщини", дивне тлумачення, виходить так, що 7 племен вигнали із Землі обітованої древніх угрів - Уралу? Тоді хто (чи що) їх примусив шукати нову батьківщину?

Еще интересные комментарии:

rusini ce narod?
ja ne znaju
khto znaje?

прозрій хлопче, не позирай укр тв, україна вже вмерла! Пенсія у людей 50 евро , даже в африці такого нема

Яку ти щи владу треба? Постоянно у вас не українська влада.З Марса прилетіла? Сю владу не з майданасьте привели? Є...ся на майдані тасьте ї зачали і родили.Двадціть пять року скачуть пак крадуть, а пак влада не українська.Та пувіч нам, йолопе де тота українська влада.Вшітка немза начинавучи із Мохнатого аш до Києва у владных кріслах. У вас уже точно мозгу ниє або нигда і не было.Но як з такима мош говорити. Їм вочі открываш, а вно, як бумбела:"Бу-бу,бу-бу, то путін виноватый, то януковіч,то не українська влада..." Бога ся бою, а так бым вам залав!

Бляха, який знакомий брєд кісєльова - "єта камуністи присаєдінілі" "вас лєнін прідумал" "ми русінскій нарот" "єщо днєпрогес взарвітє" "хватіт с памятнікамі ваєвать". Вам такой нічо нового не обновлюют для трансляції? Просітся зразу в Австрію, там ще май великі пенсії і паспорт ще май крутий. Таких блударю-перевертню усюди ненавидят, даже в росії, кримчан і донбабвійських переселенців заганяют десь по архангельськах, без умов, без допомоги, і матюкаються тепер на крим. Но на шо заслуговують і де будут уважати такі "туловіща" (не мож казати "народ", бо народ розуміє, хто він, де він, і чому), приєднай їх хоч до Японії, хоч до Нової Зеландії..

До Мункача.Дасть Бог дись і по диці потягнеме.Лем держімся рокашом бо иншак зайды нас на своюй земли у любимому Закарпатті затопчуть.

До руснака, з мене півлітра,, розвелося тут галичан бульше чим треба

Сволочі нас із Закрпаття вно недурікоє жене.Позирайте бо вас червінка прожене.
Доста ся з нима цяцькати.

Reply


Leave a comment

Up