"Кадировці" - це насправді АХМЕТІВЦІ!

Jun 02, 2014 21:37




Igor Lutsenko

"Кадировці" - це насправді АХМЕТІВЦІ!
Так звані кадировці на Сході України є всього лише найманцями Ахметова. Увесь цей двіж з російськими найманцями - це Ринат і його ОПГ «Люкс», котрі вербують досвідчених та дисциплінованих солдат по всій Росії, щоб виторгувати собі шматок України. ДНР, звісно, Ахметова не влаштовує - і він руками своїх чечено-інгушо-росіян розігнав цих недолугих - нерідко неадекватних, але щирих у своїй ненависті до олігархів. Похід на Ботнічний сад не пройшов без помсти. Значить, це правильний напрям.
Весь сепаратизм на Донеччині кришується міліцією. Міліцію зараз очолює людина Ахметова - Пожидаєв. Власне, Ахметов був поставив свого міліціонера в Дінпропетровськ, через що Коломойському довелося віддати перший поверх своєї ОДА під самооборону. Самоооборона ефективно закошмарила ментів, і ті в Дніпрі тихі й чемні.
Зовсім не так у Донецьку, де міліція створює колорадським бойовикам коридори, ловить проукраїнських активістів, потурає знищенню всіх, хто лояльний до України. Чому генпрокурор Махніцький не порушить кримінальне провадження стосовно Пожидаєва, а Аваков не відсторонить його - для мене, м’яко кажучи, незрозуміло.
Тому, друзі, наша вся любов і увага має бути спрямована саме на Ахметова та його друзів. Цих персонажів треба негайно позбавити награбованого майна і куплених посад. Власне, якщо цього не зробимо ми, то цього не зробить ніхто.
PS Автор пару днів як повернувся з боїв у Донецькій області і знає, про що каже;)

"колорады", Война, суверенитет, Украина, Предательство

Previous post Next post
Up