Дістало! Іду пікетувати Генштаб

Mar 21, 2014 18:09



Ігор Луценко
21 березня 2014, 15:33

Друзі, мене це чесно кажучи, дуже дістало. Завтра на 12-00 іду під Генштаб (він же працює по вихідним? правда?). Повітрофлотський проспект, 9. Усіх кличу, хто небайджужий і розуміє.

Намалюю собі плакат на кшталт "дайте НАКАЗ!".

Це буде акція на прохання і на підтримку українських героїчних військових, котрі знаходяться у оточенні в Криму. Моряків, морпіхів, льотчиків та усіх інших.

Мої друзі їх неодноразово питали - чим вам допомогти? Солдати неодмінно відповідали - нам потрібен ХОЧ ЯКИЙСЬ наказ від командування.

Хоч якийсь,

Сьогодні я читаю стрічку новин і знову бачу ті самі вимоги і прохання, тепер уже все більш відкрито.

Ось лише те, що я побачив у сьогднішній стрічцы новин:

1. "У розмові моряк поскаржився на відсутність вказівок з боку влади." - це про моториста десантного корабля "Кіровоград" Івана Шепеля. http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/21/7019829/


2. "Моряки тральщика "Черкаси", який знаходиться на окупованій

території в озері Донузлав смт. Новоозерне вимагає від керівництва прийняти конкретне рішення щодо подальших дій військових."

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/21/7019801/

Вчора моім знайомим казали те саме інші воїни.

Що я можу для них зробити? Як МИ можемо тут, з Києва, їм допомогти?

Ми разом з друзями шлемо у Крим різну допомогу. Але це їх не порятує. Головне, що може дати їм надію - це хоч якась увага начальників з Києва.

Отож, я прошу усіх друзів, уксіх, хто розуміє трагізм ситуації, хоч якось врятувати честь держави - і вибити з Генштабу необхідні дії. Назвалися командирами - нехай командують!

Честь и Достоинство, Война, Предательство, Протестное движение

Previous post Next post
Up