Фонотека меломана - Один в каноэ

Dec 06, 2013 22:57

Сегодня открыл для себя чудесную группу поющего эльфа - "Один в каноэ". Был просто поражен! Если кто-то подставит им плечо, это будет бомба, как минимум, в украинском музыкальном пространстве! Солистка Ирина Швайдак - это что-то необыкновенное, тонкое, нежное, пробирающее до глубины души своим голосом. Нашел информацию про них только на украинском, на котором, собственно, они и поют. Кстати, выступали на львовском Евромайдане. Хочу поделиться...

image Click to view


Один в кано́е - український музичний гурт зі Львова.

Гурт Один в каное утворився в 2010 році у Львові. До колективу входило семеро чоловік, та через деякий час він розділився на два незалежні гурти. З початкового складу залишилися лише Ірина Швайдак та Устим Похмурський, згодом до них примкнула Олена Давиденко. Тоді й сформувався сучасний вид колективу.
З часом, гурт почав активно гастролювати та з'являтися на сцені різноманітних фестивалів. Після перемоги в конкурсі «Metro on stage», Один в Каное отримали можливість виступати в Москві на Поклонній горі, що позитивно вплинуло на їхню творчість.

image Click to view



Назва гурту виникла випадково. Ірина, читаючи в інтернеті матеріал про індіанців, зустріла одне з їхніх імен - Вікенінніш. В перекладі на українську воно звучало як Один в каное, що їй дуже сподобалося, і вона вирішила використати його для назви гурту.

Зараз до складу гурту входять такі музиканти:
Ірина Швайдак - вокал
Олена Давиденко - перкусія
Устим Похмурський - гітара

image Click to view



Пісні
Квартирник
Човен
Небо
Слухай дощі
Шахи
Про білизну
Пообіцяй мені
Янголи. Антени
Дерево
От і все
Туга
Коти
Осінь
Вулиця
Бути тобою
Лю
Мені подобається як ти ідеш
Мамма
Реквієм. Забудеться.
Пішы
Рибка
Слова
Стіни
Демони
Жучка

Талант, Украина, Фонотека меломана, Музыка, Поэзия

Previous post Next post
Up