ДУПЛЕТ. ЕС-ТС?

Nov 21, 2013 23:43

Оригинал взят у diana_ledi в ДУПЛЕТ. ЕС-ТС?
Фюле отменил визит в Украину: Украина отказалась от Ассоциации

Европейский комиссар по вопросам расширения и Европейской политики соседства Штефан Фюле отменил свой визит в Украину, о котором ранее заявил, что в срочном порядке возвращается в Украину.
Об этом сообщил спикер дипмиссии ЕС в Украине Давид Стулик.
"Да, визит Штефана Фюле отменен", - сказал он.
"Старший официальный представитель ЕС сказал мне, что сделка ассоциация с Украиной теперь мертва для саммита в Вильнюсе. Поездка Фюле в Киев, вероятно, будет отменена

Анонс: Я обираю ЄС!



1. Чому мітинг?
Бо в європейських країнах люди виходять на вулиці, якщо політики не приймають потрібні їм рішення. Ми не маємо права мовчки дозволити Межигірській мафії вкрасти наше майбутнє. Мовчанка заохочує диктатуру. Ця демонстрація потрібна і Україні, і Європі. Але в першу чергу - кожному, хто відчуває себе вільною людиною.
2.Чому 24 листопада?
Бо саме тоді, після завершення засідань ВР, стане остаточно ясно, чи справився український політикум з умовами для євроінтеграції.
3. Що робиться для підготовки?
Режим буде максимально обмежувати приїзд на акцію людей з інших областей. Тому дуже багато залежить від активності жителів столиці. Ініціатива " Третя українська республіка" роздає в Києві 500 тисяч запрошень на акцію, поширює 300 тисяч газет, запрошує відомих українських громадських діячів та музикантів висловитися на підтримку акції. Не менше роблять і лідери парламентської опозиції.
4. Як почнеться акція?
Ми збираємося в 12-00 біля пам'ятника Т. Шевченку і йдемо з національними та європейськими прапорами по Хрещатику до Європейської площі.
5. Що там відбудеться?
Залежить від тебе і інших активних громадян. Буде нас більше 100 тисяч - будемо діяти по плану "А". Буде менше - прийдеться озвучити план "Б".(с) Юрій Луценко

свобода, Демократия, Гражданское общество, гражданские права

Previous post Next post
Up