річниця ОУМ "Спадщини"

Apr 01, 2014 23:21

image Click to view



вже займалась всяким.
але мультфільмів ще ніколи не робила)
якби не 26 річниця ОУМ "Спадщини", яка відбулась останніх вихідних.
томою річниці були кольори, кожен рій мав обрати колір і представити до нього свої асоціації.
мій рій обрав тілесний колір. напевно не даремно
бо з цього визріла ціла легенда)
без неї відео може видатись незрозумілим, бо за озвучку ми не брались
озвучка під час річниці була жива :)
загалом отримала задоволення від творення мульфільму.
надіюсь, що дітиська теж
[власне легенда і фото процесу]

Все почалося з прадавніх часів,коли наші предки ще бігали в тваринячих шкурах і силою вирішували будь-які конфлікти. Та було одне але - весь світ був безбарвним, ніби в сепії, люди не помічали цього, оскільки не знали нічого іншого, вони не мли з чим порівнювати.
Байки біля ватри, або перше вбивство.
Та одного разу сталося нечуване. Це відбулося ввечері, за часів палеоліту, невеличке плем`я гуртом сиділо біля вогню. Вони балакали про всякі буденні справи, аж поки один чоловік заїкнувся, що йому почали снитися кольорові сни. Вождь не повірив йому, адже не знай ніяких кольорів окрім відтінків коричневого, і вирішив вбити його.
Та чоловік не помер, а загадковим чином зник.
Він потрапив до світу бога кольору, який насправді існував. Він запитав його, чому так сталося, а бог йому відповів, що він посилав чоловіку кольорові сни. Щоб побачити, чи хтось повірить в нього. За свою віру чоловік лишився жити у світі кольорового бога.
Зупа і помста.
Бог кольору задумав якось зварити собі зупу, оскільки, навіть боги, мають їсти. "Наглянь трішки за казаном, щоб не википіло, бо станеться халепа, а мені треба відлучитися". Попросив бог. Та чоловік не послухав бога, він підбіг до казана і вилив весь його вміст на планету Земля. Він хотів, щоб всі решта теж дізнались про кольори. І сталося диво, усе почало набувати кольору, вода стала блакитною, трава зеленою.
Тим часом, на землі,люди навіть не підозрювали, яка катастрофа насувається. Спочатку колір змінило сонце і вся природа: трава,дерева. А згодом почав мінятися колір шкіри у людей. Розпочалася паніка. Двоє найвойовничіших почали битися між собою, вони думали одне на одного, що то демон. Тим часом на небі
Тим часом на небі
Чоловік дістав прочуханки від бога кольору. В покарання він замалював чоловіка в рожевий колір і залишив йому драяти казанок від зупи. Та чоловік наостанок попросив  врятувати його друга аватара, якого саме мали вразити списом, і добрий бог погодився.
Самотнє життя окремо
Бог кольору виконав свою обіцянку, він вислав на землю літаючу тарілку, яка віднесла аватара на планету Пандору, де він заснував цілу цивілізацію. Всі люди на землі пересварилися між собою, кожен почав жити своїм життям, та були вони дуже самотніми.
Велике полювання
І вирішив бог кольору помирити їх, створив він Оленя Миру, за ним погналися усі люди, намагаючись убити. та заговорив до них Олень: "Любі мої, відкрийте очі, поглянбте на себе, ви ж усі брати і сестри, ви всі одинакові, просто колір шкіри у всіх різний, навіщо ви вбиваєте один одного?".
Задумалися люди зрозуміли вони, скільки помилок зробили і помирилися.
А мораль цієї легенди така: незалежно від кольору шкіри - ми всі рівні. А тілесний колір ми повинні сприймати не як суто білий, чи жовтий, чи той же чорний, а як колір усіх живих істот, що існують і не існують. Дякуємо за увагу!

















Previous post
Up