Čeburekai

Jun 11, 2013 20:54

arba "Karšti čĖburĖĖkai, šAAltas alus!"



Iškart perspėju - alaus nebus. Nemėgstu aš jo. Užtat čeburekai bus akimirksniu! Keturios minutės paruošimui plius kepimas ir karšti, skanūs, traškūs čeburekai ant stalo. Netikit? Žiūrėkit!

LABAI GREITI ČEBUREKAI
Išeiga: 10 vnt

Pakuotė apvalių lavašo lakštų (pakuotėje būna po 5 lavašus)
200 - 300 g mėsos faršo
1 nedidelis svogūnas

Eiga:





Dėl visa ko aprašysiu, nors rašyti tikrai nėra ką :)

- Paruošti faršą: svogūną susmulkinti, pridėti druskos/pipirų/prieskonių, viską išmaišyti.
- Lavašus perpjauti pusiau. Ant kiekvienos dalies pusės "užtepti" faršą, sulenkti pusiau, gerai prispausti. Apkepti įkaitintoje KEPTUVĖJE su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- VISKAS!

Kaaaršti čeburėėėkai! :) SKANAUS!


 

lavašas, faršas, užkandžiai, nesaldūs kepiniai, antras patiekalas, receptas

Previous post Next post
Up