Правильный сайт

Dec 02, 2013 20:12

Пиарю.
В сети стартовал новый электронный ресурс:
http://kontrkommunizm.ru/

Из информации на главной странице:Сайт "Советские мифы о России" посвящен разоблачению советской мифологии, которая стала вновь популярна в современной России. Не секрет, что, в последнее время, некоторые круги вновь пытаются навязать новой России советские ценности. В ( Read more... )

интересное, пиар, новое осмысление, десоветизация

Leave a comment

Comments 7

nilsky_nikolay December 2 2013, 18:43:34 UTC
Дизайнер сайта не пережил бы 1937 год...

Reply

(The comment has been removed)

nilsky_nikolay December 2 2013, 23:16:01 UTC
Вы уж постарайтесь:)

Reply


книги ваши вас ничему не научили juliyacoronelli December 3 2013, 16:19:52 UTC
Мои письма: Тягнибоку и Могилеву ( ... )

Reply

Re: книги ваши вас ничему не научили juliyacoronelli December 3 2013, 16:20:24 UTC
Відповідь одна - немає грошей. Цього року, до чергового свята, я поцікавилася роботою сільської ради. Дізналася, що не бажаючи освоювати землі села, розташовані поза берегової лінії, вони передали їх місту Феодосії. Що по-суті є розбазарюванням села ( ... )

Reply

Re: книги ваши вас ничему не научили juliyacoronelli December 3 2013, 16:20:55 UTC
І я чітко побачила, то про що думала всі ці роки, що "у них немає грошей" на пристрій свята. Відразу було ясно, що українських журналістів не пускають, так як у переддень свята йде дільба моїх земель, між своїми людьми. Бургальцев поводився, як і препологала, по-хамськи, як і його депутати. Більше того, поки вирішувалося питання про допуск журналістів, журналістам облили машину кислотою. Я знайшла в інтернеті сайт, одного депутата села "Берегове", який опублікував досить цікавий список прізвищ, що отримав землю чи інші подарунки від влади:
http://bersovet14.blox.ua/2013/03/Razdel-zemelnyh-uchastkov-v-Beregovom-Itogi.html

Reply

Re: книги ваши вас ничему не научили juliyacoronelli December 3 2013, 16:21:24 UTC
Шановний, Олег Тягнибок, я розумію, що мені брешуть про пам'ятник всі ці роки. А займаються тільки власним збагаченням або піаром, при цьому порушуючи закони України. Я веду в "Однокласниках" три співтовариства, присвячених історії Криму. Так от там народ мені пояснив, що голова Бургальцев має 20 депутатів, яких не знає в обличчя. Він знає тільки 13 осіб, яким він дав землі, щоб завжди була перевага в його сторону. Його дружина Діана Дмитрівна, що хоче, то він для неї і робить. І все це під проросійську риторику. Всі вони прихильники "Російського єдності". Всі проти України, навіть люди з українськими прізвищами, що мене дивує. Всі говорять, що Бургальцев "злодій", навіть козаки, але бити вони будуть Вас, коли Ви приїдете до них, а "він свій, хоч і гнида погана. Його треба міняти ( ... )

Reply


Leave a comment

Up