шалене...

Sep 23, 2007 19:21


Скажено цікаво-активно-ненормальний день.
Зранку знову розминка біля кінотеатру "Нивки", моє незначне запізнення й дивакуваті погляди всіх пасажирів маршрутки як реакція на те, що переодягатися я почала безпосередньо в транспорті; чай, прикольний VJ, сміх.
Далі - чекання на Альонку й Олю, щоб разом піти на стінку. До речі, Антуріум підстриглася...)))) А я це помітила вже на підході до стінки) І взагалі, вона сьогодні була молодець: залізла без пологового будинку) Без традиційної посвяти, так би мовити)
Олег Юрійович, як завжди, запропонував мені цікаву альтернативу нишпоренню по дахах. Сказав, що я буду відволікати самогубця розмовами, поки ОЮ лізтиме до нього, аби зняти з парапету неушкодженим))) І такі випадки в їх рятувальній службі бувають) Але ми прийшли до висновку, що вже за три хвилини мого ораторства самогубця зістрибне стовідсотково з криком: "Дістаалаааааа!!!!!" Ще з'явилася ідея взяти мене взимку збивати бурульки) Думаю, з моїми ненормальними бажаннями потрапити на дахи, ОЮ таки погодиться хоча б раз кудись мене затягнути)

Стінка сьогодні була суперова! Пальці не мерзли, задерлася відносно швидко, особливо вдруге) Здається, я тепер маю улюблену тропу) І все мене тягне у вікна! Хоча, якщо порівнювати з Антуріум, яка буквально влізла в одне з них, моє фанатичне притягання порталами не таке значне)
до речі, фотки ось і бачення цього дійства Антуріум ось:
http://d-avis.livejournal.com/friends/#anthuriu40570

Зараз дивлюся "Пітер ФМ"... Щось у ньому є...)
і ще...
немає нічого легшого для мене, ніж закохатися, і немає нічого складнішого, ніж розлюбити...

друзі, екстрім

Previous post Next post
Up