плани

May 01, 2013 23:11

Всі у роз'їздах, у подорожах і підготовці до Великодня. Завтра Чистий четвер, і я митиму все, що бачу. А сьогодні я теж готувалася до наступної - найближчої - подорожі. Поки сиділа сама вдома, а на картці були гроші, вирішила вчорашню дилему між Вільнюсом та Ригою. Просто купила квиток на автобус із пересадкою, тож матиму три години щастячка у Ризі, а потім спокійно поїду собі на Тарту.
Берлін із Мариною чекатиме на мене 6го. На жаль, доведеться їхати весь Великдень в автобусі, що мене зовсім не надихає, окрім одного моменту: по ідеї, повинно бути все досить спокійно на кордоні та й на дорогах загалом. З іншого боку, так вийде, що я на цілих 2 дні довше побуту з моєю чарівницею, ииии=))) може, виберемося в Шверін, подивимося=)
10го я потягнуся до Вільнюса, зараз шукаю, в кого там на ніч спинитися=)) Якщо є в кого які милі ідеї, діліться, я шоколадками віддячу чи ще чим))
Потім автобусик потягне мене до Риги, далі Тарту, куди я приїду на день раніше, ніж насправді планувалося (да, я трохи з цим перевтикала, поки шукала найкращі варіанти, але дівчинка з каучсьорфінгу сказала, що можу приїжджати, коли хочу, тому най так все і лишиться). Потім буде конференція, де я виступатиму в перший же день, що значно полегшить мої відчуття "відстрілялася вже, можна тепер і понасолоджуватися". А далі треба буде подивитися на місці, коли я там зможу вигребтися до Мерібель, з якою ми познайомилися на цьому тренінгу в Итуалі, в Таллінн=) Ну, а там уже 3-4 дні естонського розтягнутого задоволення в столиці й повернення до Києва.
Виглядає смачно.
Сподіваюся, все дійсно буде по-гурманськи круто)

подорожі, радість

Previous post Next post
Up