(no subject)

Oct 21, 2012 22:22

Цих вихідних до мене приїздив Фабіан, голландець. Страшенно кумедний експіріенсд тревеллер. Він уже бував у Києві три роки тому, але, я так подивилася, нікуди, певно, далі Подолу таки не вилазив. Тож у п'ятницю ми пройшлися парком Слави, Лаврою (куди вхід тепер 3 грн)))), сходили до Біг-Мами та рушників у музеї Гончара, потусили назад через Маріїнку та Химер, потім Майдан, Хрещатик і додомцю. Другого дня були в Пироговому, де йому просто скажено сподобалося. Мені також. Певно, зараз - найпрекрасніший і найдоречніший час туди завітати. Шалено красиво!
Ну, і тепер я усвідомила, що мені треба нагрібати англійські терміни для пояснення, що таке ярмо, хто такий бондар і як ткали полотно... Бо це для мене виявилося таки проблематичним))) иииии
До речі, Фаб повертався з подорожі Грузією-Вірменією-Нагорним Карабахом, який, як виявилося, на кордоні при в'їзді просить по 8 євриків, але якщо в майбутньому ви забажаєте поїхати в Азербайджан, вас просто не пустять, якщо не арештують... бо цієї країни так ніхто і не визнає...

А на цей чудовий жовтень, а за ним і початок листопада надумала собі як мінімум дві поїздки. Це - Вінниччина та Дніпропетровськ. Надумала буквально сьогодні, дуже спонтанно, а завдяки soul_v думаю тепер і про театральний "Крик", якщо вийде. Згадати старі й дуже добрі часи.
Я досі не можу сказати, який офіційний результат моїх аспірантських спроб, але мені страшенно хочеться вже зараз почати об'їзд територій, яких у мене взагалі не зафіксовано в сновидному питальнику. Тож поєднаємо приємне з корисним.

подорожі, Україна, друзі

Previous post Next post
Up