субота

Mar 12, 2011 23:41

Гарний такий, повний день. І виспалася, і на пару сходила, і з Мімочкою нарешті зустрілася, і погуляли так чудово, і я відкрила для себе нарешті один магазин (і байдуже, що там усе таке дороге!)), де не було фактично жодної речі, яка б не припала до смаку, і швендяли потім так мило провулочками, а я з диктофоном і питаннями про сни... А потім на Львівській площі - оййй, я тільки зараз символіку збагнула) - ми зустрілися зі Свєтою, і весна така справжня сьогодні була, що так не хочеться, аби закінчувався цей день!..
Мій лимоно-мандарин зацвів. Власне, цього разу мандаринна його частина. Скоро пахощами заповниться весь простір у кімнаті. Я поїду до Львова на конференцію. Розповідатиму там про сни. А потім записуватиму тамтешніх)))
Учора Чебанюк подарувала мені книгу про українські примовки, паралельно я читаю Бріцину з Головахою і Василя Кухту, а зараз додасться ще Булгаков і Тайлор. Багато справ - і це добре. Обростаю французькми фразами і змиренням із ранковими стрибаннями Адара на моєму ліжку.
Життя кольорове.

друзі

Previous post Next post
Up