шукаю житло... канадське...%)

Jun 12, 2010 01:04

Справа от у чому. Я маю серйозні наміри їхати на стажування на 2-3 місяці в Едмонтон у центр фольклору. І вже перші кроки зроблені, і начебто все навіть вітається з обох боків. Але справа в грошах. Тобто в їхній шаленій кількості, яку треба буде там витратити. Я не рокфеллер, тому прокручую зараз найненормальніші варіанти (хехе, Паша сьогодні один уже почув)). Просто знімати квартиру там із кимось на пару коштує аж 500 баксів. Якщо самому - 1000. У гуртожитках ціни в них аналогічні, якщо не вищі. Якщо знайду економ-варіант, я таки їду. Якщо ні - вибачте, доведеться ще рік-другий зачекати.
Але питання до ВСІХ дуже серйозне.
Подумайте, чи нема у вас раптом там, в Едмонтоні, друзів-родичів-знайомих, з якими можна було б домовитися, наприклад, знімати собі якусь кімнатку ну десь за 200-250 баксів?..
була б дуже вдячна. Шкідливих звичок не маю, місця займаю дуже мало, музику гучно не слухаю, хлопців не воджу (ггггг, всі дружно посміялися)))). Ну, одним словом, потрібна ваша допомога. Бо всі ви знаєте, що це для мене означає. Терміни орієнтовно лютий-травень 2011.

Канада, друзі, питання

Previous post Next post
Up