Лільольвівське

Oct 02, 2009 20:23

А тепер, власне, розповім те, про що так хотіла розповісти ще вчора.
По-перше, сон.
Снилося мені, що на галявині якійсь у місцевості, вкрай схожій на Устивицю, має проходити якийсь захід, на який приїхали - увага! - Пафф Дедді та Емінем. І вони відповідно мають читати реп, а потім щось і я маю почитати, після Емінема. І я там типу навіть організатор чи що))) І от, починає читати Пафф Дедді, люди сидять у колі на траві й слухають з превеликим задоволення. Ганс теж десь поруч, ми навтіь перекидалися парою фраз. Потім якісь еротичні вкраплення були, одні епізоди сну перетікали в інші, - але все це під час виступу П.Д. Потім був Емінем. І в цей час я заходжу в хату в Устивиці (чи води принести, чи щось таке), і приходить мій тато й каже, що моя троюрідна сестра народила хлопчика, що я маю піти подивитися на нього. Яка саме з моїх сестер, я не знаю і не пам'ятаю, але схоже на те, що це не було важливо. Я йду з хати і бачу неподалік малого хлопчика, який виглядає рочки так на 3-4, зі світлим волоссям, великими розумними блакитними очима. Він пухкенький, кумедний  і дуже схожий на янгола. І я дивлюся на нього, а він на мене, а в голові проноситься думка, що от зараз я доглядатиму за цим богатирем, навчуся трохи, а потім і собі заведу дітей. %)))

По-друге, це подяка Лілі за прекрасний вечір (оо, як це звучить цікаво))). Ліля може працювати чудовою поштаркою. Ми сиділи на лавці в парку Франка, вона мене поїла гарячим терпким чорним чаєм і годувала пляцками з Дня народження її брата ("У нас стільки спільного: спільні брати, спільні листи, спільні к...ли...ні..."). Потім вона вручала мені Владиного листа, а я показувала їй фотографії, які тільки-но вчора забрала. Тепер у сентиментальної дурепки є 4 фотки канадського кохання. Так що Даша рада і щаслива.
По-третє, після всього цього ми ще їли чебуреки (малоне написала "чебурашки")) і сиділи в Бамбетлі,я кий стає все популярнішим і популярнішим, беее... Тепер важко знайти вільний столик, тепер не відчуваєш отого шарму, він вивітрюється потроху, і це сумно. Бо це моя улюблена кав'яренька...
По-четверте, учора на Бамбетлі ми зустріли Бройлера. Так от. Я що хочу сказати. НЕ можна так дивитися на дівчат, вибачте, бо я аж зашарілася))))))))))))))) сидів за сусіднім столиком і таааааааааааак пильно придивлявся, що Даша розчервонілася навіть))) а сьогодні я випадково в універі зустріла Лілю, коли йшла їсти мегохотдог із одногрупницями, а потім на виході з універу здибала того ж таки Бройлера. Прикольно))))

сни, приколи, друзі, Львів

Previous post Next post
Up