сесійо закінчилася)

Jan 20, 2009 19:40


УСЕееее!!!=)) сесія закінчилася!!!! до від'їзду до Львова лишається якихось 5 днів, уже думаю, які речі брати))) Сьогодні визріла ідея змотатися до Луцька) Коханий її підтримав)) Правда, Олежику?)))))))))))))))))))))))))))
Татуня подарував дуже класний блокнот зранку, на якому написано "З Україною в серці") Іспит склала на "відмінно", дуже гарно потім посиділи з Наталкою з лимонним тортиком (який я просто обожнюю) і зеленим чаєм, потім кілька людей з групи вирішили піти на ковзанку. Єврейське щастя спрацювало ще раз) Каток сьогодні зачинений на корпоративну вечірку чи щось таке. Потусили пішки до Майдану, подивилися на будтнок з химерами... Він сьогодні якийсь дійсно незвичайний. Напевно, то все яскраве сонце й сніг)) потім подалися до будинку вдови, яка плаче. а закінчили все глобалізовано(( тобто, в Макдональдсі. Довго думали над тим, що робити на екватор. Деякі пропонували зняти квартиру. Але ми з Алою відстоювали культурний і цивілізований відпочинок))) коротше, поки що знову ковзанка, зате на 1001 ніч маємо просто феноменальний план святкування. І хай тільки хтось спробує відмазатися!!!!!!!!!!!!!!!!!
А ще в думках поїздка усією групою до Полтави, Умані й Львова. Оскільки народ у нас погано ковбаситься, а ще гірше згоджується "викидати" гроші, першою, певно, буде Умань) до неї їхати найближче, а, отже, найдешевше...
-------------------------
Завдяки білету з укр.мови й можливості скатати я тепер дуже навіть пристойно орієнтуюся у відмінковому приляганні=))))))))))))) насправді, синтаксис - то теж доволі цікаво)
______________
піду подивлюся Ster Up-2)) там дуже якісна постановка танцііііііу!

радість, іспит, Київ, універ

Previous post Next post
Up