днпросьогоднішнє

Nov 24, 2008 22:40

Дніпропетровськ був надзвичайно суперечливим. зараз я не про нього говоритиму. та й часу немає. Тільки ще раз подякую Владці за неймовірно класно проведений час і за оці сакраментальні жарти (особливо про корову і про пінку від пива, яку треба зняти з бокалу о другій годині ночі)))), Феніксу за супровід в електричці, "Новую папку-2", високий зріст і супровід двох хворих дівчаток до моторошного будинку. І Стокксу за те, яким ти був учора ввечері, за сніданок і сприйняття  мене отакою еееммм=)))))) ну ось)))
а тепер коротко про сьогодні. Я була на Тимерязєвській. Виникло багато питань. А найголовніше - велика внутрішня суперечка щодо того, чи це мені дійсно потрібно і чи потягну я ще три номери. Звісно, що 3 на місяць - це занадто. То треба закинути все - включно із навчанням і "ТП". Я на це абсолютно не готова. Найпевніше, проситиму одну газету на місяць. У будь-якому разі, від "Психолога" треба відхрещуватися, інакше вішатимуся одразу. Сказали, що завтра-післязавтра подзвонять. Я навіть тест з української писала))) оце тепер думаю, чи правильно написані будь-що-будь і коли-не-коли. Брррррр.
Пішла в душ. Хочу спати.
Усім, хто був зі мною на цих вихідних, ДЯКУЮ!!!! Фотографії просто охвігенні, тому ви їх побачите пізніше=))) насолоду треба розтягувати. що я і зроблю.
А ще попереду етнопсихологічний звіт по місту)

подорожі, робота))), радість, сумно, Україна, друзі

Previous post Next post
Up