Bibliejski matyŭ - Byćcio 3:1-19

Jan 27, 2019 22:59

.


© Časłaŭ List. Bibliejski matyŭ. 2010


Byćcio 3:1-19

Źmiej byŭ chitrejšy za ŭsich źviaroŭ polnych, jakich stvaryŭ Haspodź Boh. I skazaŭ źmiej žančynie: ci sapraŭdy skazaŭ Boh: nia ježcie ni ź jakoha dreva ŭ rai? I skazała žančyna źmieju: płady z drevaŭ my možam jeści, tolki pładoŭ z dreva, jakoje pasiarod raju, skazaŭ Boh, nia ježcie i nie čapajcie ich, kab vam nie pamierci. I skazaŭ źmiej žančynie: nie, nie pamrecie; ale viedaje Boh, što ŭ dzień, kali vy skaštujecie ich, adamknucca vočy vašyja, i vy budziecie, jak bohi, jakija viedajuć dabro i zło. I ŭbačyła žančyna, što dreva dobraje dla ježy, i što jano pryjemnaje vačam i panadnaje, bo daje viedu; i ŭziała pładoŭ ź jaho i jeła; i dała taksama mužu svajmu, i jon jeŭ.

I skazaŭ Haspodź Boh žoncy: što heta ty zrabiła? Žonka skazała: źmiej zmuściŭ mianie, i ja jeła. I skazaŭ Haspodź Boh źmieju: za toje, što ty zrabiŭ heta, praklaty ty pierad usim bydłam i pierad usimi žyviołami polnymi; ty budzieš chadzić na čeravie tvaim, i budzieš jeści pył va ŭsie dni žyćcia tvajho; i varožaść pakładu pamiž taboju i pamiž žančynaju, i pamiž siemiem tvaim i pamiž siemiem jaje; jano budzie bić ciabie ŭ hałavu, a ty budzieš džalić jaho ŭ piatu. Žoncy skazaŭ: množačy pamnožu skruchu tvaju ŭ ciažarnaści tvajoj; u chvoraści budzieš naradžać dziaciej; i da muža tvajho ciaha tvaja, i jon budzie vaładaryć nad taboju.

image Click to view


→   Carl Orff - O Fortuna. Słuchać całkam   →   Carl Orff: Carmina Buran .



Dušeŭny čałaviek nia prymaje taho, što ad Ducha Božaha, bo jon ličyć heta varіjactvam; i nia moža razumieć, bo pra heta treba razvažać duchoŭna. (Pieršaje da Karynfianaŭ 2:14)

Aŭtar-układalnik  ©Časłaŭ List

Nazad   →   Pra nas   Sztuka   Galeria   Muzyka   Kreatyw   Kampiutarnaja fatahrafika

О нас, Искусство, Галерея, Музыка, Компьютерная фотография, Креатив

Previous post Next post
Up