IC Praha - Цикл семинаров

Oct 23, 2014 12:34


1
23 октября, сегодня - музыкальный вечер от 18 часов. Вход свободный.
ICP, Žitná 1574/51, Praha 1

2
30 октября, от 18 часов - тестовый экзамен на знание чешского языка, необходимый для получения гражданства, письменная часть. Устная часть будет проходить 6 ноября, от 18. Как это проходит, попробовать свои силы и проверить свой уровень. Вход свободный.

3
20 ноября - семинар на вопросы о проблематике нострификации дипломов. Время и точная информация будет позднее. Регистрация: integrace@icpraha.com

4
Семинар о гражданстве, все вопросы, связанные с получением гражданства. Повтор прошедшего семинара летом. Даты точной еще нет, примерно в сроках от 24.11 до 27.11.
Регистрация на integrace@icpraha.com

Подробнее далее и на сайте ICP  
Dobrý den,
dovoluji si Vás tímto pozvat na aktuální 4 kurzy IPC. Nevím, jestli zkouška z češtiny je pro Vás ještě aktuální :), ale třeba víte o někom, pro koho by to mohlo být užitečné :)

1) POSLECHOVÝ VEČER ČESKÉ HUDEBNÍ KLASIKY  - již DNES
První se uskuteční již dnes 23.10., od 18h, v 1. patře ICP, poslechový večer hudebních děl Dvořáka, Smetany a dalších, spojený s výkladem odborné lektorky o jejich díle, životě a době.
Vstup je jako na všech akcích ICP zdarma, registrace není nutná.

2) ZKOUŠKA Z ČEŠTINY K OBČANSTVÍ "NANEČISTO" 30.10.
Pro ty z Vás, kteří žádají o české státní občnaství či o tom například do budoucna uvažují, nabízíme možnost zdarma si zkusit "zkušební" verzi zkoušky z českého jazyka - tak, jak skutečně probíhá - gramatika, čtení, poslech, rozvhovor.
První - písemná část se uskuteční příští čtvrtek 30.10. od 18h v ICP v Žitné 51, 1. patro, modrá učebna. V případě zájmu prosím o registraci na integrace@icpraha.com

3) Seminář k nostrifikaci diplomů a problematice uznávání vzdělání získaného v zahraničí (mimo ČR) a vazba na pracovní uplatnění
Tento seminář se uskuteční ve čtvrtek 20.11. v ICP v Žitné ulici 51. (plakát ještě není dostupný). V případě zájmu prosím o registraci na integrace@icpraha.com

4) Seminář o OBČANSTVÍ - kdo může žádat, za jakých podmínek, co je třeba doložit, kde se žádá apod. Datum ještě nebylo přesně stanoveno  - v týdnu od 24.11 - 27.11.
V případě zájmu je možné se předběžně registrovat na integrace@icpraha.com

Pěkně Vás zdravím a přeji krásné prožití podzimních dní.
***
Актуальная и свежая информация обо всем на ФБ в группе: https://www.facebook.com/groups/blogczru/

Список других центров:
http://cz-ru.livejournal.com/214790.html
Это некоммерческие организации, кратко "незисковки", помогающие иностранцам, живущим в стране. Конкретная помощь в адаптации и интеграции в чешское общество, образовательные курсы и семинары, тренинги и проекты, разъяснение законов, помощь в коммуникации с гос. структурами.



Все мероприятия проходят по адресу:
Integrační centrum Praha, o.p.s.
Žitná 1574/51, Praha 1

social, icp, cizinci

Previous post Next post
Up