שמחות קטנות של יום חולין

Apr 30, 2011 12:49


 הכנתי קונפי שום. ההכנה פשוטה עד כדי גיחוך- קולפים 4 ראשי שום, מכניסים למחבת קטנה עם 2 כוסות שמן זית, חצי שעה על אש קטנה. זה משדרג פיצות ביתיות, רטבים לפסטה, ובכלל מוצלח באופן כללי.
יש ציורים חדשים בבית, וזה תמיד משמח. גם כי אני ציירתי אותם, וגם כי זה מוסיף המון צבע.
קנינו מעבד מזון, סופסוף. עולם חדש ופלאי נגלה בפנינו, בעירק כי יש למעבד מזון הזה ראש בלנדר, ועל כן התחלנו לשתות המון שייק פירות. הידעתם? אם מוסיפים מלפפון לשייק פירות זה מרגיש כמו מלון, ומוסיף עוד ירק על הדרך. שמחה וששון. אולי אני אכניס פנימה גם דלעת.

מדגדג לי באצבעות לחזור לתפור, לרגל הקיץ המתרגש על מחוזותינו. יש סוג מסויים של טוניקות\שמלוניות שאני מאוד מחבבת, ומכיוון שאחת מהן החזירה את נשמתה לבוראת, פירקתי אותה לחלקים ותכננתי להוציא ממנה גזרה. אולי באמת הגיע הזמן.
Previous post Next post
Up